"Focus On": 1η αγωνιστική

 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ  Κάθε άλλο παρά αρνητική ήταν η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τα περισσότερα παιχνίδια να παρ...


 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ 

Κάθε άλλο παρά αρνητική ήταν η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τα περισσότερα παιχνίδια να παρουσιάζουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και πέραν του ματς ΠΑΟΚ - Ξάνθης στην Τούμπα (0-0), όλα να έχουν γκολ. Πρεμιέρα και για την στήλη μας στο «Columnist»!

Η Σούπερ Λιγκ είναι εδώ! Το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2015-2016 άνοιξε τις πύλες του και κατά την πρώτη αγωνιστική του δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις όσον αφορά τα αποτελέσματα. Δεσπόζουν σε αυτήν την πρεμιέρα οι μεγάλες επιστροφές της ΑΕΚ και του Ηρακλή.

Συνοπτικά, στα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0), ενώ η ΑΕΚ έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο απέναντι στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (3-0), ότι επέστρεψε για τα καλά στα μεγάλα σαλόνια και πως είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί μια από τις θέσεις στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί στη σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να υποτάξει στην Τούμπα την αξιόμαχη Ξάνθη (0-0), ενώ ο έτερος της Θεσσαλονίκης Ηρακλής, πανηγύρισε την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία με νίκη απέναντι στην Καλλονή στη Μυτιλήνη (0-1).

Ο Παναθηναϊκός τέλος που έκλεισε τη Δευτέρα το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, πέτυχε σπουδαία ανατροπή απέναντι στον Παναιτωλικό στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε από το Αγρίνιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-2).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (Γκολ που σημειώθηκαν: 15)

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Καλλονη - Ηρακλής 0-1
ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0
ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη 0-0
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-2

Βαθμολογία

1. A.E.K. 3 
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 
3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3 
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3 
6. ΗΡΑΚΛΗΣ 3 
7. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 
8. ΒΕΡΟΙΑ 1 
9. Π.Α.Ο.Κ. 1 
10. SKODA ΞΑΝΘΗ 1 
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0 
12. ΚΑΛΛΟΝΗ 0 
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 
14. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0 
15. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0 
16. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 


Καλύτερο παιχνίδι: 

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0: To ματς-επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (3-0), αποτελεί το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και αν δεν κατέβαζαν ταχύτητα από το 70’ και μετά, θα μπορούσε το σκορ να ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Κορυφαίοι για τους νικητές Πλατέλλας και Γιόχανσον. 

Χειρότερο παιχνίδι: 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0: Μοιραία σε μια αγωνιστική που σχεδόν όλα τα ματς είχαν γκολ, αυτό του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στην Ξάνθή (0-0) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ποιοτικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στο μεγαλύτερο διάστημα προσπάθησε να φτιάξει φάσεις με τους Μακ και Ζάιρο κύριους εκφραστές των προσπαθειών του, αλλά η καλά διαβασμένη άμυνα των Ακριτών σε συνδυασμό με την απουσία κλασικού επιθετικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, έφεραν αυτό το φτωχό τελικά 0-0.

Καλύτερο γκολ αγωνιστικής: 

Γκάλο (ΑΕΚ): Ο Γκάλο με κούρσα πίσω από την περιοχή και ιδανικό τελείωμα με το αριστερό, έκανε το 2-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά και σημείωσε το ομορφότερο γκολ της αγωνιστικής.

Πατήστε παρακάτω για το γκολ: https://www.youtube.com/watch?v=8y3YwBwUzuY

MVP αγωνιστικής: 

Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός): O Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν για άλλη μια φορά κορυφαίος και καταλυτικός για την ομάδα του. Με ένα γκολ, μια ασίστ και γενικότερα εξαιρετική παρουσία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε σε μια μεγάλη ανατροπή και νίκη στο Αγρίνιο (1-2).

Πατήστε παρακάτω για τα στιγμιότυπα: https://www.youtube.com/watch?v=AkQuNAcN_VE

Καλύτερη εντεκάδα:



Υ.Γ.: Αποκάλυψη της αγωνιστικής: Βαγγέλης Πλατέλλας (ΑΕΚ)
Απογοήτευση της αγωνιστικής: Η άμυνα του Παναιτωλικού

Related

What's hot? 2139711568796687608

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item