Πιπερόριζα: ένα gourmet εστιατόριο στην Ερέτρια

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  Βρίσκεται στο κέντρο της Ερέτριας  και παρ' όλο που δεν έχει θέα στη θάλασσα η ήσυχη γειτονιά στην ο...


 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 

Βρίσκεται στο κέντρο της Ερέτριας  και παρ' όλο που δεν έχει θέα στη θάλασσα η ήσυχη γειτονιά στην οποία βρίσκεται με τα πολλά δέντρα, αλλά και τη θέα από το γήπεδο μπάσκετ απέναντι, με τα παιδιά να παίζουν, δίνει μια νότα εξοχής.

Ο χώρος είναι αρκετά μικρός μέσα, αλλά και έξω όπου έχει μια μικρή βεράντα, με τέσσερα μόνο τραπέζια,  δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός οικογενειακού μαγαζιού, κάτι που ενισχύουν και οι γλάστρες που διακοσμούν τη βεράντα.

Το μενού αποτελείται τόσο από πιάτα με gourmet πινελιές, όσο και από κλασσικά πιάτα κρεατικών  της ώρας, αλλά και από ζυμαρικά. Οι μερίδες είναι χορταστικές  και οι γεύσεις ξεχωριστές, άλλωστε όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν κάτι παραπάνω από εύγευστα.

Δοκιμάσαμε φιλετάκια κοτόπουλο με μανιτάρια, πατάτες και σάλτσα μαυροδάφνης, που ήταν ίσως το καλύτερο πιάτο απ΄ όσα πήραμε. Και τα υπόλοιπα πιάτα όμως μας άφησαν αρκετά ικανοποιημένους, πήραμε φιλετάκια κοτόπουλο-πιπερόριζα,  που είχαν μια πικάντικη κρεμώδη σάλτσα με τυρί και τζίνζερ, μπιφτέκια γεμιστά με τυρί και μπέικον ενώ δοκιμάσαμε και τηγανιά λουκάνικο με μανιτάρια συνοδευόμενα από μια σάλτσα επίσης πικάντικη με ιδιαίτερη γεύση.

Στα συν του μαγαζιού, η εξαιρετική μουσική, έπαιζε 80’s τη βραδιά που το επισκεφτήκαμε, καθώς και η φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος μας κέρασαν δροσιστικό σπιτικό παγωτό βανίλια με ολόκληρα κομμάτια φρούτων.

Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή επιλογή αν κάποιος θέλει να φάει ξεχωριστές γεύσεις σε προσιτές τιμές και αξίζει κάποιος να το επισκεφτεί,  αν  και χρειάζεται να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του καθώς το σέρβις είναι αρκετά αργό μιας και τα πιάτα ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή, αμέσως μετά την παραγγελία.

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 1039348063031118835

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item