"Focus On": 2η αγωνιστική

Η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε και αυτό σημαίνει πως ήρθε ώρα και για «Focus on»! Ποίοι ήταν οι κορυφαίοι της αγωνιστικ...

Η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε και αυτό σημαίνει πως ήρθε ώρα και για «Focus on»! Ποίοι ήταν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής, ποίοι απογοήτευσαν, η καλύτερη εντεκάδα και πολλά άλλα ακόμη… παρακάτω!


 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ 

Αγωνιστική των εκπλήξεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δεύτερη του ελληνικού πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί είχαμε αποτελέσματα όπως αυτό του Ηρακλής - Πανιώνιος (0-1), Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (0-2) και ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (3-1), που προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Ατρόμητος ήταν οι μόνοι που απέναντι σε Καλλονή (4-0), Λεβαδειακό (0-2) και Πλατανιά (1-2) αντίστοιχα κατάφεραν να κάνουν το 2x2 στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ από την άλλη άφησε τους πρώτους της βαθμούς στα Πηγάδια απέναντι στην αξιοπρεπέστατη για δεύτερη σερί αγωνιστική, Ξάνθη (0-0)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (Γκολ που σημειώθηκαν: 18)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0 - 2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 2
SKODA ΞΑΝΘΗ - A.E.K. 0 - 0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 4 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0 - 2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 - 2


Βαθμολογία
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6 
4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4 
5. A.E.K. 4 
6. ΒΕΡΟΙΑ 4 
7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3 
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3 
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 3 
10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3 
11. SKODA ΞΑΝΘΗ 2 
12. Π.Α.Ο.Κ. 1 
13. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0  
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 
15. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 
16. ΚΑΛΛΟΝΗ 0 

Καλύτερο παιχνίδι: Το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ. Οι πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, το αυτογκόλ, η κόκκινη κάρτα και οι εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων, Μάρκου Βελλίδη, διαμορφώνουν το σκηνικό του καλύτερου παιχνιδιού της αγωνιστικής.

Χειρότερο παιχνίδι: Το ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και ΑΕΚ. Λίγες τελικές προσπάθειες και για τις δύο ομάδες (δεν ξεπερνούσαν τις δέκα σε σύνολο), ακόμα λιγότερες στην εστία, παιχνίδι με κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς και από τους δύο αντιπάλους, συνέθεσαν την εικόνα ενός πολύ μέτριου ποιοτικά παιχνιδιού.


Καλύτερο γκολ αγωνιστικής: Η εκπληκτική αντεπίθεση του Παναιτωλικού στο δεύτερο γκολ του απέναντι στον Αστέρα με σκόρερ τον Βιγιαφάνες στο 96ο λεπτό.

Δείτε εδώ τα γκολ του Παναιτωλικού: https://www.youtube.com/watch?v=O0zW3EE0gRU


MVP αγωνιστικής: O Τζαμέλ Αμντούν. Πέτυχε δύο γκολ για λογαριασμό της Βέροιας απέναντι στον Πανθρακικό και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φύγει με ένα σημαντικό διπλό από την Κομοτηνή.

Δείτε εδώ τα γκολ του Πανθρακικός - Βέροια: https://www.youtube.com/watch?v=s31Ew0o1zfM


Καλύτερη εντεκάδα: 


Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Φερνάντο Γουάλας (Ξάνθη), Δημήτρης Χατζηισαΐας (Πανιώνιος), Σέρτζιο Σάντσεθ (Παναθηναϊκός), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός)

Άντρε Σιμόες (ΑΕΚ), Σταύρος Τσουκαλάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Τζαμέλ Αμπντούν (Βέροια), Κρίστιαν Τσάβες (ΠΑΣ Γιάννινα), Ολιβιέ Μπουμάλ (Πανιώνιος), Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος)


Υ.Γ.: 
Αποκάλυψη της αγωνιστικής: Ο Ελληνοαργεντίνος μεσοεπιθετικός της Καλλόνης, Εμιλιάνο Ελακόπουλος.
Απογοήτευση της αγωνιστικής: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν.

Related

What's hot? 4636243410829777747

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item