Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "The Columnist"

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, δείγμα του οικογενειακού χαρακτήρα του site, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτι...


Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, δείγμα του οικογενειακού χαρακτήρα του site, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "The Columnist". Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο "Ναό Τέχνης 8 Δυτικά", που στεγάζεται στο Αιγάλεω.

Το "παρών" έδωσε σύσσωμη η συντακτική ομάδα του site, με όλα τα μέλη της να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να τα πουν και να περάσουν όμορφα. Μοναδικός απών για προσωπικούς λόγους ο Γιάννης Παγανόπουλος, για τον οποίο κόπηκε σαφώς κομμάτι. Η διάθεση των παρόντων ήταν σε υψηλά επίπεδα και αυτό βοήθησε όσο τίποτα να κυλήσει η βραδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το φλουρί μάταια το έψαχναν όλοι στα κομμάτια τους, καθώς αυτό βρέθηκε σε εκείνο του Χριστού! Στη συνέχεια, ακολούθησε διαδικασία κλήρωσης για να απονεμηθεί το δώρο του νικητή, με την κληρωτίδα να βγάζει το όνομα του Μάριου Μάντζου.

Ο διευθυντής του "The Columnist", στο περιθώριο της εκδήλωσης, τόνισε: "Το να βλέπεις όλους τους συνεργάτες σου να κάθονται όλοι μαζί και να συζητούν απολύτως ευχάριστα, είναι μία πραγματικά όμορφη εικόνα και ίσως το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της προσπάθειας. Παράλληλα όμως είναι και το μυστικό της. Κι αυτό γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει χημεία μεταξύ των μελών και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ οι ίδιοι και, γιατί όχι, ακόμη περισσότεροι. Καλή χρονιά σε όλους".

Δείτε ΕΔΩ το photo gallery από τη βραδιά της κοπής.

Related

What's hot? 1864182198197241527

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item