Έκθεση για τα 130 χρόνια της Mercedes-Benz στο Ζάππειο

  ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  Με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων από την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου της εταιρίας, η Mercedes...


 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων από την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου της εταιρίας, η Mercedes-Benz παρουσίασε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο, μία εικαστική έκθεση για να γιορτάσει το γεγονός. 

Το αστέρι με τις τρεις ακτίνες, που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία, γη, αέρας και νερό, σήμα κατατεθέν της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, έγινε πηγή έμπνευσης για οκτώ ανθρώπους που δημιούργησαν υπέροχους πίνακες, συνθέτοντας έτσι την έκθεση με τίτλο "Circle of Art" την οποία επιμελήθηκε η Δάφνη Ζουμπουλάκη. Στην έκθεση συμμετείχαν οι Κάτια Ζυγούλη, Μαρίνα Βερνίκου, Μιχάλης Κεφαλογιαννης, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Γιώργος Κελέφης, Τατιάνα Καραπαναγιώτη και Βάνα Μπεχράκη.

Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, υπήρχε έκθεση παλαιών και σύγχρονων αυτοκινήτων της Mercedes. Έτσι, οι επισκέπτες  είχαμε την ευκαιρία να  γνωρίσουμε, να θαυμάσουμε, αλλά και να φωτογραφίσουμε τα τρία συλλεκτικά μοντέλα-αντίκες της εταιρίας, ένα 220 Sedan, ένα 170 Sedan και μία Sl 190 Cabrio.

Φυσικά από την έκθεση δεν έλειπαν και τα σύγχρονα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας κι έτσι θαυμάσαμε μοντέλα των γνωστών σειρών της εταιρείας A-CLASS, GLA, CLA, C Coupe , GLE Coupe, C Sedan, GLC, GLE, όπως και της S-CLASS.

Το "The Columnist" βρέθηκε χθες στο Ζάππειο εξασφαλίζοντας πλούσιο photostory για τους λάτρεις του είδους.

Κάντε "κλικ" πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση













Related

What's hot? 4406584745544828542

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item