Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας: 3-0. Δηλώσεις Κουτουξίδου-Βεργίδου και photostory

"Πράσινο" βάφτηκε το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΟ Θήρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναι...


"Πράσινο" βάφτηκε το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΟ Θήρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, με τις γηπεδούχες να επικρατούν με 3-0 σετ στο ντεμπούτο του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο του τριφυλλιού.

Μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ όμως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι με 16-13, έχοντας ως κύριο όπλο του το μπλοκ, η Θήρα δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή με αποτέλεσμα το σετ να λήξει με 25-19 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας. Το δεύτερο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο για τις γηπεδούχες οι οποίες, πιέζοντας στο σέρβις, έτρεξαν ένα σερί 10-1 και μετέτρεψαν το υπέρ τους 15-6 σε 26-7. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία σημειωτέον αγωνίστηκε χωρίς την Μπρίνκμαν, μπήκε σαφώς πιο δυναμικά και με αιχμή του δόρατος την πίεση στο σέρβις προηγήθηκε με 1-6 και 9-11. Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει το ματς και στη συνέχεια να κρατήσει σταθερά το προβάδισμα μέχρι το τέλος, παίρνοντας το σετ με 25-20.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης η έμπειρη πασαδόρος του Παναθηναϊκού Νικολετα Κουτουξίδου αλλά και η διεθνής πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Όλγα Βεργίδου μίλησαν αποκλειστικά στο "The Columnist".

Νικολέτα Κουτουξίδου: "Η αλήθεια είναι ότι με όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τον τελευταίο καιρό και μετά την απώλεια του Κυπέλλου, σίγουρα η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της και ψυχολογικά και η κούραση ήταν αρκετά μεγάλη επομένως για σήμερα είχαμε ετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη διάρκεια. Στο μπλοκ αν, εξαιρέσεις κάποιες αθλήτριες πήγαμε καλά αλλά θεωρώ ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα. Το καταφέραμε και το κάναμε στα μέτρα μας και τελείωσε με ένα καθαρό 3-0, εννοείται μόνο χαρά μας φέρνει γιατί και δε χρειάστηκε να κουραστούμε πολύ, υπήρχε ένταση απλά ήταν μικρής διάρκειας και αυτό είναι καλό για όλες τις αθλήτριες γιατί όσο λιγότερο παίζουν τόσο λιγότερο κουράζονται. Γενικά το κλίμα είναι λίγο περίεργο, υπάρχει μια αμηχανία όσο να ναι. Ήταν δύσκολη βδομάδα γιατί καινούργιος προπονητής σημαίνει καινούργιες συνήθειες ακόμα και στο ζέσταμα, δηλαδή έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προσαρμοστεί σε όλο αυτό. Το καλό είναι ότι βγήκε τελικά στον αγώνα. Αυτή η αλλαγή δεν μας επηρέασε αρνητικά από ότι φάνηκε και καταφέραμε και συνδυάσαμε μια πολύ καλή τακτική με ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε έχουν μείνει άλλα δύο παιχνίδια, θέλουμε και τις δύο νίκες για να τερματίσουμε δεύτερες κι από κει και πέρα αν εξελιχθούν τα πράγματα έτσι και είναι η Σαντορίνη ο αντίπαλός μας θα πάμε να τις αντιμετωπίσουμε με ψηλά το κεφάλι." 

Όλγα Βεργίδου: "Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικές θέλαμε. Στο πρώτο σετ ήμασταν σχετικά κοντά στο σκορ όμως στο δεύτερο ξεμείναμε εντελώς από δυνάμεις, χωρίς να μπορώ να πω ότι ο αγώνας κρίθηκε εκεί. Στο τρίτο ξαναμπήκαμε δυνατά αλλά δεν καταφέραμε να φανούμε ανταγωνιστικές απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Από κει και πέρα έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα στα play off." 

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση






Related

What's hot? 4233825824465044332

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item