Παρολίγον θρίλερ στην Κυψέλη, ο ΠΑΟ 3-1 τον ΑΟ Θήρας - Δηλώσεις Γκούζου και photostory

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟ Θήρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στην Κυψέλη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισ...


Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟ Θήρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στην Κυψέλη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών, χάρη στην ανατροπή από 21-23 με τη Μερτέκη στο σερβίς στο τέταρτο σετ, στο οποίο η ομάδα της Σαντορίνης απείλησε να στείλει το ματς στο από το 2-0 στο τάι μπρέικ.

Οι "πράσινες" ήταν καταιγιστικές στο πρώτο σετ, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης και κριτικής, καθώς ο ΠΑΟ έχτισε από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας (13-6 αρχικά, 19-10 στη συνέχεια) και έφτασε με σχετική άνεση στο 1-0 με 25-16.

Στο β' σετ ο ΑΟ Θήρας εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός και οι δύο ομάδες "βάδιζαν" μαζί στο σκορ για πολλή ώρα (17-17). Εκεί, οι νησιώτισσες πήραν ένα προβάδισμα 18-20, ωστόσο οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν τα ηνία στο σκορ και τελικά και το σετ με 25-22.

Με την πλάστιγγα να έχει γείρει πλέον στη μεριά του Παναθηναϊκού, η ψυχολογία ήταν πια υπέρ της αθηναϊκής ομάδας. Κάτι όμως τα λάθη των "πρασίνων", κάτι η μεγάλη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας, έφεραν τις φιλοξενούμενες μπροστά με 11-15. Με πρωτεργάτισσα τη Μερτέκη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο σετ (20-20), αλλά το momentum ήταν με τον ΑΟΘ, που με σερί 5-0 πήρε το σετ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το γ' σετ, τα κορίτσια τις Σαντορίνης μπήκαν πολύ δυνατά και έδειξαν αποφασισμένα να ανατρέψουν την εις βάρος τους, φτάνοντας τη διαφορά στο +6 (14-20). Κάπου εκεί όμως ήρθε η αφύπνιση του Παναθηναϊκού, που πίεσε πολύ, δημιουργώντας άγχος στη μεριά των φιλοξενουμένων. Ο ΑΟΘ έφτασε δύο βήματα από το να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ (21-23), αλλά το "τριφύλλι" βρήκε το δρόμο για τη γη της... Ευαγγελίας (Μερτέκη), η οποία με δικό της σερβίς οδήγησε το σετ στο 25-23 και τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Η σειρά πλέον "ταξιδεύει" στη Σαντορίνη. Στο κυκλαδίτικο νησί, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο. Ο Παναθηναϊκός με νίκη εξασφαλίζει το "εισιτήριο" για τους τελικούς, ενώ ο ΑΟ Θήρας χρειάζεται τη νίκη για να κυνηγήσει την ανατροπή σκηνικού ξανά στην Κυψέλη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η κεντρική των νικητών, Ουρανία Γκούζου, έκανε το δικό της σχόλιο στο "The Columnist": "Κάθε αρχή είναι λίγο δύσκολη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπορούμε και καλύτερα. Οι αντίπαλες μας πίεσαν σε αρκετά σημεία και δεν αντιδράσαμε σωστά. Ευελπιστώ στη Σαντορίνη να εμφανιστούμε βελτιωμένες και τα πράγματα να πάνε καλύτερα".

Δείτε στιγμυότυπα από την αναμέτρηση
(Κάντε "κλικ" πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)














Related

What's hot? 3616906453415851764

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item