Ολυμπιακός-Πανναξιακός: 3-0 Δηλώσεις Βλαχάκη και photostory

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Πανναξιακό στο "Μελίνα Μερκούρη" στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων. ...



Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Πανναξιακό στο "Μελίνα Μερκούρη" στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων. 

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες ξεκίνησαν αποφασιστικά και με την Τζίνα Λαμπρούση στο σέρβις έφτασαν να προηγηθούν με σκορ 6-0. Στη συνέχεια όμως οι νησιώτισσες αντέδρασαν κάνοντας ένα σερί 4-0 ενώ με τη Δρακουλίδου στο σέρβις έφτασαν να προηγούνται με 7-10. Τελικά όμως με την πίεση σε μπλοκ και σέρβις οι ερυθρόλευκες μετέτρεψαν το 17-15 σε 22-15. 

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτισσες ξεκίνησαν σαρωτικά και εκμεταλλευόμενες τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτριες του Πανναξιακού στην υποδοχή, προηγήθηκαν με 13-4. Στη συνέχεια όμως οι νησιώτισσες με όπλο το μπλοκ και πιέζοντας τον Ολυμπιακό στην επίθεση μείωσαν στους 5 (15-10). Και πάλι όμως ο Ολυμπιακός πιο ψύχραιμος και με την Τέζα στο σέρβις και με ένα σερί 5-0 μετέτρεψαν το υπέρ τους 20-17 σε 25-17. 

Μετά από την εξέλιξη των δύο πρώτων σετ, το τρίτο κατέστη τυπική διαδικασία με τις Κυκλαδίτισσες να παρακολουθούν το σκορ μόνο μέχρι το 12-7. Από εκεί κι έπειτα ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και μετατρέποντας το 16-8 σε 21-9, το τελικό 25-13 ήρθε φυσιολογικά. 

Η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η οποία επέστρεψε στα τάραφλεξ μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της, δήλωσε στο "The Columnist": "Σήμερα ήμασταν καλύτερη ομάδα και το δείξαμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε την εύκολη νίκη καθώς είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ήμασταν πλήρεις μετά από πολύ καιρό. Οπωσδήποτε αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που είμαι πίσω κι ελπίζω να τελειώσει το πρωτάθλημα και να είμαι σε όλα τα ματς. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα." 

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση  











Related

What's hot? 7432115012799314855

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item