Ο Ολυμπιακός στον τελικό-Την Τρίτη ξεκαθαρίζει για ΠΑΟ και ΑΟ Θήρας

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών όπου και θα ...



Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών όπου και θα διεκδικήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού επικράτησε με 3-0 του Πανναξιακού στη Νάξο (21-25, 24-26, 18-25). 

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, οι νησιώτισσες, παρά τις απουσίες των Νούσια και Μιλοβάνοβιτς, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, κυρίως στα δύο πρώτα σετ. Παρ’ όλα αυτά οι ερυθρόλευκες, στηριζόμενες στην εμπειρία τους αλλά και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των αντιπάλων τους σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, κατάφεραν να φύγουν νικήτριες από το ΔΑΚ Νάξου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του ΠΑΟΝ τίμησε τις παίκτριες του Ολυμπιακού Μελίνα Εμμανουηλίδου και Γκαμπριέλλα Τσβατάνοβα, οι οποίες μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα των Κυκλάδων, δίνοντάς τους από μία ανθοδέσμη. 

Νωρίτερα, στον έτερο ημιτελικό της Α1, ο ΑΟ Θήρας κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Σαντορίνη με 3-1 σετ οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο ματς στην Κυψέλη, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο στους τελικούς του πρωταθλήματος την προσεχή Τρίτη στις 17.00. Οι Σαντορινιές, με όπλο την πίεση στο σέρβις αλλά και τον παλμό του κόσμου τους πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-17. Ακολούθως, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε κερδίζοντας το δεύτερο με 25-19, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια οι μάχες και στις δύο πλευρές του φιλέ ήταν σκληρές όμως οι γηπεδούχες, αγωνιζόμενες με μεγάλο πάθος και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των πρασίνων, κέρδισαν τα επόμενα δύο σετ με το ίδιο σκορ (25-22).

Related

What's hot? 2238148937381748732

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item