Παναθηναϊκός - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ - Δηλώσεις Ρόγκα και photostory

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κλειστό Γυμναστ...


Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι "πράσινες" σημείωσαν έτσι το 4 στα 4 και παρέμειναν στην κορυφή (παρέα με τον Πανναξιακό), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στη 10η θέση.

Το πρώτο σετ δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε σαφέστατη υπεροχή, προηγήθηκε ακόμη και με 14-5 και τελικά έκανε το 1-0 με 25-14.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρά την πίεση του Αίαντα, που έφτασε ακόμη και στην ισοφάριση 16-16, πριν το β' τεχνικό τάιμ άουτ το οποίο σήμανε και το τέλος στις όποιες ελπίδες για 1-1. Ο ΠΑΟ προηγήθηκε 18-16 και δεν έχασε ξανά το προβάδισμά του, σημειώνοντας το 2-0 με τελικό σκορ 25-19.

Με το ίδιο μάλιστα σκορ, το "τριφύλλι" τελείωσε οριστικά το ματς. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού το πήραν με 25-19, δεχόμενες πάντως αρκετή πίεση από τον ανταγωνιστικό Αίαντα. Η ποιότητα όμως των γηπεδούχων και η σοβαρότητά τους την κρίσιμη ώρα τούς χάρισε τη νίκη.

Σημαντική η χθεσινή ημέρα για την Πένυ Ρόγκα, η οποία επέστρεψε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα (αγωνίστηκε λίγο ως αλλαγή στο ματς με τον Άρη) μετά τον τραυματισμό και την επέμβασή της στο μηνίσκο. Η λίμπερο του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να κρύψει την ανακούφισή της στις δηλώσεις της στο "The Columnist", ευχαριστώντας άπαντες για τη συμπαράσταση που της έδειξαν:

"Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν είμαι έτοιμη 100%. Το νιώθω στα πόδια μου, έχω χάσει τα στοιχεία που είχα στην αρχή, αλλά με δουλειά και υπομονή πιστεύω όταν με χρειαστεί η ομάδα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου θα είμαι έτοιμη. Νιώθω χαρά και βέβαια ανακούφιση. Όταν τραυματίστηκα είπα μέσα μου "πάει, τελείωσε η χρονιά για μένα". Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και για τη βοήθεια: τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ, τις συμπαίκτριές μου, τον κόσμο... όλους!"

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Αίαντα, η Ρόγκα επεσήμανε: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε καθαρά το θετικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε συγκεντρωμένα, είχαμε κάποια κενά διαστήματα αλλά είναι φυσιολογικό. Δεν ήμουν κι εγώ στην καλή μου μέρα και έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα, αλλά νομίζω ότι βγήκε κάτι θετικό σήμερα".

Τα σετ: 25-14, 25-19, 25-19

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ, Ρόγκα -λ / Λαγουδάκη -λ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Καρπουζά

Αίαντας (Ζωλασταθιάδης): Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Ανδρονικίδου, Ξανθοπούλου, Φαλέγκα.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα
(Κάντε "κλικ" για μεγέθυνση)









Related

What's hot? 5138808784281068156

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item