Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός, 3-0 σετ την ΑΕΚ - Δηλώσεις Μιλεντίγιεβιτς

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Με...


Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" και, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νάξο, αναδείχθηκε άτυπα πρωταθλητής χειμώνα, καθώς η 11η αγωνιστική ήταν και η τελευταία τόσο για το 2016 όσο και για τον α' γύρο.

Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα (Βλαχάκη-Εμμανουηλίδου-Κοκκινάκη), προκειμένου να ξεκουράσει τις παίκτριες που είχαν βεβαρυμένο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα, μετά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης. Η δεδομένα ανίσχυρη φέτος ΑΕΚ (έπαιζε χωρίς τη Νούσια) δεν κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα στις Πρωταθλήτριες Ελλάδος που επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση στο α' σετ (25-12). Στο β' σετ, η Ένωση έδειξε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια αλλά και πάλι μίλησε η ποιότητα των γηπεδούχων, που έκαναν το 2-0 με σκορ 25-14. Το τελευταίο σετ ήταν κάτι σαν αγγαρεία και για τις δύο μεριές και ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα το 3-0 (25-11).

Μετά τη λήξη του αγώνα, η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, που πήρε χρόνο συμμετοχής, τόνισε στο "The Columnist": "Κάναμε μία καλή πορεία στον α' γύρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Υπάρχει και ο β' γύρος και ελπίζουμε στο καλύτερο".

Αναφορικά με τη νίκη επί της CSM μεσοβδόμαδα, η νεαρή ακραία είπε: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη την Τετάρτη και πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς τη Χίππε. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση και περιμένουμε τώρα το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρουμανία".

Για το 2017, η νεαρή ακραία ευχήθηκε: "Ελπίζω να υπάρχει πάνω από όλα υγεία. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Όσον αφορά την ομάδα, εύχομαι να συνεχίσει δυναμικά, όπως έχει ξεκινήσει. Πάνω από όλα, υγεία όμως".

Related

What's hot? 2163670520583954941

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item