Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "The Columnist"

Με αρκετές ελλείψεις αλλά με όμορφη διάθεση και ζεστό κλίμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η κ...


Με αρκετές ελλείψεις αλλά με όμορφη διάθεση και ζεστό κλίμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "The Columnist" στο Rosebud Wine Restaurant στο Κολωνάκι.

Κομμάτια κόπηκαν για όλους τους συντάκτες του site, ακόμη και για τους απόντες, καθώς φυσικά και για τον cameraman Κώστα Γιαννούλα, που βιντεοσκόπησε τη διαδικασία κοπής της πίτας. Η τυχερή της χθεσινής βραδιάς ήταν η... νεοεισελθείσα Κατερίνα Βαρδακαστάνη, η οποία δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα και τις ευχές της συντακτικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο διευθυντής του "The Columnist", Μάριος Μάντζος, δήλωσε τα εξής: "Χαίρομαι πολύ που η οικογένειά μας όχι μόνο παραμένει ζεστή αλλά πληθαίνει. Είναι υπέροχο να βλέπεις ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν ποτέ να σμίγουν και να περνούν όμορφα. Λυπάμαι πολύ που έλειψαν τα υπόλοιπα παιδιά, η παρουσία των οποίων θα εκτόξευε τη συνάντηση. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και σαφώς στην Κατερίνα που με... την τύχη της πρωτάρας κέρδισε το φλουρί".

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του "The Columnist"
Η τυχερή της βραδιάς, Κατερίνα Βαρδακαστάνη

Related

What's hot? 4523573796878296205

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item