Στέφθηκε με επιτυχία η "2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα"

Τι πιο όμορφο από το να κάθεσαι χαλαρά στην εξέδρα του Θεάτρου Βράχων, να πίνεις τις μπύρες σου με τους φίλους σου και να ακούς ζωνταν...


Τι πιο όμορφο από το να κάθεσαι χαλαρά στην εξέδρα του Θεάτρου Βράχων, να πίνεις τις μπύρες σου με τους φίλους σου και να ακούς ζωντανή μουσική; Αυτή η εικόνα συνέθεσε ένα πολύ όμορφο τετραήμερο για τη 2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή και άφησε ικανοποιημένες τις χιλιάδες ανθρώπων που ανέβηκαν στο "Μελίνα Μερκούρη".

Το μότο της διοργάνωσης ότι το μεγάλο event του Δήμου θα αποτελούσε μία γιορτή τόσο της μπύρας όσο και της μουσικής επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, αρκετοί καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και πρόσφεραν απλόχερα τη συντροφιά τους στο κοινό, που, αν λάβουμε υπόψη και τις περισσότερες κριτικές, είχε να πει πολύ καλά λόγια.

Ένα αληθινό beerfest ειδικότερα για τις μικρές ζυθοποιίες της δικής μας χώρας, μιας και αρκετές μπύρες από όλη την Ελλάδα φιγούραραν μπροστά από τα βράχια δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τις γευτούν σε τιμές ευκαιρίας (από 2€).

Το σπουδαιότερο στοιχείο το οποίο εκτίμησε και ο κόσμος ήταν η ποιότητα των μπυρών, οι οποίες ήταν καθόλα φρέσκες, κάτι που απόλυτο και δεδομένο δεν μπορεί να θεωρηθεί, επομένως δίνει ακόμη πιο μεγάλη αξία στα συγχαρητήρια στη διοργάνωση.

Είναι βέβαιο ότι το κοινό απόλαυσε το τετραήμερο beerfest και όλοι ανυπομονούν για την επόμενη χρονιά. Η ίδια η διοργάνωση ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο Μάιο και είναι σίγουρο ότι πάνω στη φετινή της επίδοση θα "χτίσει" για να έρθει η 3η Γιορτή Μπίρας το 2018, ακόμη καλύτερη, και γιατί όχι με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στις μπύρες.

Η οικογένεια του "The Columnist" ευχαριστεί επί τη ευκαιρία θερμότατα τους διοργανωτές της Γιορτής Μπίρας για την έναρξη της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε οι πέντε νικητές του διαγωνισμού μας να πέρασαν υπέροχα.

Related

What's hot? 5398670050059682010

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item