Εκστρατεία Best Buddies Greece στις 6-7 Μαΐου

Τα "Κουδούνια Φιλίας", είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητα...


Τα "Κουδούνια Φιλίας", είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες. 

Οι νέοι που επωφελούνται από το πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας - Best Buddies Greece, κατασκεύασαν τα Κουδούνια Φιλίας συμμετέχοντας στην Ομάδα "Στάση Ζωής", που προσφέρει χαρά και ευεξία στους συμμετέχοντες μέσω της δημιουργικής απασχόλησης. Στις 6 και 7 Μαΐου, το μήνυμα "Η Φιλία είναι Δώρο" θα διαδοθεί μέσω της εκστρατείας μας, όπου δεκάδες κουδούνια θα κρεμαστούν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Τα Κουδούνια Φιλίας, είναι στην διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtag #Filarakia #BestBuddiesGreece. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουν ολοι ενεργά στην κοινωνικοποίηση των νέων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες. 

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του 4ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 10.00 π.μ., στην Πλ. Συντάγματος.

Related

What's hot? 996591406278303279

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item