Στογιάνοβιτς: «Θα φτιάξουμε κάτι καλό στο Κορωπί»

Έχοντας συμφωνήσει στη διάρκεια του Ιουλίου με τη διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου, ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς ετοιμάζεται να φορέσει τη φόρμα...


Έχοντας συμφωνήσει στη διάρκεια του Ιουλίου με τη διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου, ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς ετοιμάζεται να φορέσει τη φόρμα της νέας του ομάδας και να πιάσει, για τα καλά, δουλειά. Που άλλου; Στο γήπεδο, εκεί όπου έχει μάθει να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας του.

Ο έμπειρος προπονητής θα πάρει στα χέρια του τα «κλειδιά» των ακαδημιών του αθηναϊκού σωματείου, προπονώντας για την ακρίβεια τις ομάδες Κ-16 και Κ-17 αυτού. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η πρώτη της νέας σεζόν αναμένεται να λάβει χώρα στις 27 Αυγούστου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «The Columnist», ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς αναφέρθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό στο γεγονός ότι αναλαμβάνει τους νέους στο Κορωπί: «Νιώθω πολύ ωραία για το νέο ξεκίνημα στην ομάδα. Έχω μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου. Να δώσω στα παιδιά κάτι καινούργιο και καινοτόμο. Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση και κόσμος, να φτιάξουμε κάτι καλό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, διότι αυτή τη στιγμή στο Κορωπί υπάρχουν άνθρωποι πειθαρχημένοι, οι οποίοι γνωρίζουν πως να κάνουν σε άριστο βαθμό τη δουλειά τους».

Όσον αφορά το κίνητρό του, ενόψει της νέας σεζόν, ο Μπόμπαν σχολιάζει: «Το υψηλό επίπεδο ξεκινάει από την ανδρική ομάδα, που φέτος στοχεύει στην άνοδο (σ.σ. μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ). Προσωπικά, έχω μεγάλο κίνητρο να προβιβαστούν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα».

Related

Μπόμπαν Στογιάνοβιτς 4143607988399513837

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item