Η Lucia Capretto στην Dépôt Art Gallery

Στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής με έργα της Ευδοξίας Παπασάββα και τίτλο: "The Beginning / Όλα από την Αρχή, η δική μου ιστορί...

Στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής με έργα της Ευδοξίας Παπασάββα και τίτλο: "The Beginning / Όλα από την Αρχή, η δική μου ιστορία…… ", καλλιτέχνιδας που ακολουθεί μόνον την εσωτερική της παρόρμηση και υλοποιεί εκείνο που πηγάζει από μέσα της καταλήγοντας σε ένα μαγικό ταξίδι όπου οι εικόνες μπορούν να πουν περισσότερα απ’ ότι οι λέξεις, η Dépôt Art Gallery (Nεόφυτου Βάμβα 5, Κολωνάκι) προσκάλεσε την Ολιστική Θεραπεύτρια Lucia Capretto, ιδρύτρια του κέντρου Casa di Luce ειδικευμένη και στην μέθοδο Ayurveda, για να μας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να κάνουμε κι εμείς τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. Η εκδήλωση θα πραγματποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η εικαστικός Ευδοξία Παπασάββα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζαχαρίας Ρόχας θα μιλήσει για την σύνδεση της Τέχνης με τα ψυχικά ταξίδια που μπορούν να γίνουν θεραπευτικές μέθοδοι για υγεία και καλύτερη καθημερινότητα. Ο συντονισμός όλης της εκδήλωσης θα γίνει από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μαργαρίτη. 

Λίγα λόγια για την Lucia Capretto 

Η Lucia Capretto, Ιταλίδα, είναι διεθνούς φήμης Ολιστική Θεραπεύτρια. Ασχολείται από τα νεανικά της χρόνια με τις ενεργειακές θεραπείες και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής. Έχει μαθητεύσει και εργαστεί με παγκοσμίως γνωστούς θεραπευτές όπως ο Govindan και ο Dr. Franklin στην Ινδία. Είναι Ιδρύτρια του Κέντρου Casa di Luce στην Αγία Μαρίνα Αττικής. 

Η έκθεση της Ευδοξίας Παπασάββα με τίτλο: " The Beginning / Όλα από την Αρχή, η δική μου ιστορία…… ", ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ έως τις 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια έκθεσης: 2 Δεκεμβρίου 2017 έως 4 Ιανουαρίου 2018.
Facebook link εκδήλωσης
Facebook link έκθεσης
Επικοινωνία: Δημήτρης Λαζάρου (mail: repdla@hotmail.com)

Related

What's hot? 1192429830098017429

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item