Trailer Reaction: Mission: Impossible 6

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  Έφτασε λοιπόν το πολυαναμενόμενο (για κάποιους από εμάς) trailer της ταινίας-επιλόγου της σειράς &quo...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 

Έφτασε λοιπόν το πολυαναμενόμενο (για κάποιους από εμάς) trailer της ταινίας-επιλόγου της σειράς "Επικίνδυνη Αποστολή" με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Όσοι έχουμε δει τις ταινίες αυτές γνωρίζουμε πως το "ζουμί" είναι ο συνδυασμός 3 πραγμάτων. Κυνηγητό, gadgetάκια, κασκαντεριλίκια που κόβουν την ανάσα. Όποιος λοιπόν είναι λάτρης της αμερικανιάς και, κυρίως, της συνεχούς δράσης σε μια ταινία, δεν πρέπει να χάσει το φινάλε αυτής της εκπληκτικής (κατ'εμέ) σειράς ταινιών που θα έρθει στις οθόνες μας τον Ιούλιο του 2018. 

Πάμε τώρα όμως στα του trailer. Είπαμε, είναι η τελευταία επικίνδυνη αποστολή του Cruise. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Πρώτον ότι η αφετηρία των ταινιών αυτών έγινε το 1996, όταν ο πρωταγωνιστής μας ήταν 34 χρονών. Μια ηλικία καλή για έναν μυστικό πράκτορα να τρέχει, να δέρνει, να συμμετέχει και να κυριαρχεί σε ανθρωποκυνηγητά με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς υπάρχει. Ποιά φάνηκε να είναι η διαφορά του τότε 34χρονου Tom με τον τωρινό 56χρονο? Κάτι ρυτίδες... Προφανώς και θα υπάρχουν τέτοιες σκηνές μες την ταινία γιατί, Χωρίς αυτές, ποιος ό λόγος να γυριστεί, απλώς δεν θα είναι do or die για τον ίδιο... Τι; Όχι; Μήπως διαβάζετε πρώτη φορά από εμένα πως ο αμερικανός ηθοποιός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κασκαντέρ για να γυρίσει κάποια δύσκολη σκηνή; Μήπως δεν γνωρίζετε ότι στο σημείο που πηδάει από το ένα κτήριο στο άλλο στην επερχόμενη ταινία, σπάει τον αστράγαλο του (κυριολεκτικά και στην πραγματικότητα) και μετά συνεχίζει να τρέχει ατάραχος; (στο 02:10 του trailer) Δεν τα βρίσκεις αυτά συχνά σε ηθοποιό τέτοιου επιπέδου Και, προσωπικά, Εγώ το θαυμάζω γιατί μου μεταφέρει αυτή την αγωνία που πρέπει να έχω σαν θεατής για να απολαύσω την ταινία. 

Κατά τα λοιπά, μια προσέγγιση στη νέα γενιά πάει να γίνει μέσα από αυτά τα 2.30 λεπτά που είδαμε, με τη μουσική που επιλέγεται να είναι από τους Imagine Dragons, ένα συγκρότημα με γερό γκελ στις μικρότερες ηλικίες, Ενώ είναι δεδομένο πως η προσθήκη του... Superman (Henry Cavil) ως "κακού" στο cast θα προσεγγίσει και μια μερίδα comic-guys στις αίθουσες. 

Γενικα άρτια μονταρισμένο το trailer, χωρίς να δίνει πολλά spoilers ενώ "πετάει" ωραίες πληροφορίες όπως ότι η σύζυγος του Ethan Hunt (Tom Cruise) επανέρχεται στην υπόθεση μετά την "εξαφάνιση" της στην 3η ταινία της σειράς. 

Αναμένοντας λοιπόν τα σπουδαία τον Ιούλιο... 

Your mission, should you choose to accept it is to watch the f*****g movie. 


  Γιώργος Αναγνώστου

Related

What's hot? 1347748648775999081

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item