Το προπονητικό δίδυμο που έφτασε τον ΑΟ Κορωπί στην κορυφή!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  Μία φρενήρη πορεία πραγματοποίησε, περίπου από τα μέσα της σεζόν και μετά στο πρωτάθλημα, η ομάδα του ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Μία φρενήρη πορεία πραγματοποίησε, περίπου από τα μέσα της σεζόν και μετά στο πρωτάθλημα, η ομάδα του ΑΟ Κορωπίου. Για την ακρίβεια ο σύλλογος έκανε… παρέλαση και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, όντας μάλιστα σε σεβαστή απόσταση από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Πανηγυρίζοντας, έτσι, την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Ο λόγος που η κατάσταση αντιστράφηκε, μετά το μέτριο ξεκίνημα όταν η ομάδα βρισκόταν μεταξύ 6ης και 7ης θέσης, είχε την υπογραφή από δύο ονοματεπώνυμα. Αυτά των Πέτρου Μπότζου και Μπόμπαν Στογιάνοβιτς. Ο Μπότζος ανέλαβε την ομάδα μετά την κακή της εκκίνηση και μαζί του, πήρε ως συνεργάτη στους άνδρες τον Μπόμπαν Στογιάνοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς είχε τα χέρια του λυμένα και του δόθηκε το περιθώριο, ώστε να εκφράσει ελεύθερα τις ιδέες του στην πρώτη ομάδα του Κορωπίου, κάτι που τελικά δούλεψε άψογα και έφερε την ιστορική ομάδα του λεκανοπεδίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Σημειώνεται, ότι ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς χαίρει της μεγάλης εκτίμησης όλων στο Κορωπί, μιας και έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στις ακαδημίες του σωματείου, έχοντας για την ακρίβεια υπό την ηγεσία τους τις ομάδες Κ-18 και Κ-16. Μάλιστα, φέτος, ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα παιδιά από την Κ-18 που ανέδειξε ο Στογιάνοβιτς, όπως χαρακτηριστικά καθίστανται οι Γιάννης Πέτρου, Κορωνιάς, Σφιχτός, Λάμπρου και Erges. Ειδικά ο Πέτρου, έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω του.

Ο κόουτς Πέτρος Μπότζος αποτελεί παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και σημαία του Απόλλωνα Σμύρνης, τη στιγμή που και ο Μπόμπαν έχει περάσει από τις FK Ozren Sokobanja, OFK Bor, Ραντ Βελιγραδίου, FK Dinamo Pančevo, Δόξα Βύρωνα και Αθηναϊκό. Η «χημεία» που αναπτύχθηκε μεταξύ τους ήταν τέτοια, που τελικά το Κορωπί όχι απλώς αναρριχήθηκε στην κορυφή, αλλά εξασφάλισε και απόσταση +6 από τη δεύτερη θέση. Σημαντική κρίνεται κι η συνεισφορά του γυμναστή της ομάδας.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει θετικό και πρόσφορο κλίμα ώστε το Κορωπί να πορευθεί ξανά με τον Μπότζο ως πρώτο προπονητή και τον Στογιάνοβιτς ως συνεργάτη του. Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, έχει ήδη δεχθεί κάποιες κρούσεις, μιας και είναι γνωστή η εξαιρετική δουλειά που κάνει ειδικά με παιδιά μικρών ηλικιών. Σε επικοινωνία που ήρθαμε με τον ίδιο τον Μπόμπαν Στογιάνοβιτς, ο ίδιος θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη χρονιά που πέρασε σε ολόκληρο του Δ.Σ. του ΑΟ Κορωπί.

Χρήστος Δημόπουλος

Related

ποδόσφαιρο 956577850007330794

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item