"Με τα λόγια (γίνεται)" για όγδοη συνεχή χρονιά

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)", στην πρώτη εκδήλωση της όγδοης περι...


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)", στην πρώτη εκδήλωση της όγδοης περιόδου τους, παρουσιάζουν βραδιά με ελεύθερες, “open mic”, αναγνώσεις αδημοσίευτων ποιημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στις 19:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Το "ανοιχτό μικρόφωνο" είναι ένας πολύ δημοφιλής τύπος εκδήλωσης στο εξωτερικό και αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ποιήτρια και ποιητή – πεπειραμένο ή λιγότερο έμπειρο – να "δοκιμάσει" αδημοσίευτα ποιήματά του, διαβάζοντάς τα σε ένα αφοσιωμένο κοινό. Την ημέρα της εκδήλωσης, από τις 19:00, στην είσοδο του Θέατρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να αναγράψουν το όνομά τους σε πίνακα που θα έχει αναρτηθεί, για να λάβουν μία από τις δώδεκα θέσεις ελεύθερης ανάγνωσης

Στη βραδιά έχουν προσκληθεί να διαβάσουν αδημοσίευτα ποιήματά τους οι ποιήτριες Γιάννα Μπούκοβα καιΔανάη Σιώζιου.  Ενδιαμέσως, καθένας από τους συνολικά δώδεκα πρώτους που δηλώσουν συμμετοχή, θα διαβάσει επίσης αδημοσίευτα ποιήματά του, συνολικής διάρκειας τριών λεπτών.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, 19:30

Είσοδος: Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση: Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα

Πληροφορίες:  Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr/culture

Με τα λόγια (γίνεται) FB Page | Blog

Related

Open Mic 3664311317293142

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item