«Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε», στο θέατρο Τοπος Αλλού

To  Θέατρο Τόπος Αλλού , με αφορμή τα 210 χρόνια από τη γέννηση και 170 από το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Άλλαν Π...


To Θέατρο Τόπος Αλλού, με αφορμή τα 210 χρόνια από τη γέννηση και 170 από το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Άλλαν Πόε, φιλοξενεί στις 28 και 29 Ιανουαρίου την παράσταση "Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε" με τον Πάνο Νακόπουλο.
Η παράσταση ξεκίνησε το ταξίδι της ένα χρόνο πριν με παρουσιάσεις σε μια σειρά Αθηναϊκών θεάτρων και με απανωτά sold outs αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την καινοτόμα διάθεσή της, όσο και για την ερμηνεία του Πάνου Νακόπουλου, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση-διασκευή των κειμένων αλλά και τη σκηνοθεσία της.
Το Κοράκι, Το Βαρέλι Του Αμοντιλλάντο και η Μαρτυριάρα Καρδιά –τρία από τα πλέον κορυφαία κείμενα του Έντγκαρ Άλλαν πόε- δίνουν στον ερμηνευτή την ευκαιρία να μας εισάγει σε μια ατμόσφαιρα που παραπαίει ανάμεσα στη διαστροφή και την τρέλα, θέτοντας βασικά ερωτήματα, γύρω από την ανθρώπινη συνείδηση και την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Related

Πολιτισμός & Διασκέδαση 8260492218335049421

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item