Ομιλία της Εύας Καϊλή στην Αίγλη Ζαππείου

Στον όμορφο χώρο της Αίγλης του Ζαππείου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της αυτή την εβδομάδα η Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κυρία Εύα...


Στον όμορφο χώρο της Αίγλης του Ζαππείου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της αυτή την εβδομάδα η Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κυρία Εύα Καϊλή, χτες, Δευτέρα 13 Μαΐου. Προσκεκλημένη της ΜΚΟ "Ελληνική Παραγωγή- Συμβούλιο Βιομηχανιών για την ανάπτυξη", στην εκδήλωση "Η θέση της Βιομηχανίας στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Στρατηγική Ανάπτυξης".

Σύνθετο και πολυεπίπεδο το συγκεκριμένο θέμα, με την κυρία Καϊλή να αναπτύσσει τις απόψεις της για μια σειρά από ζητήματα.

Η θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, μπορεί και πρέπει να είναι θέση σταθερότητας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, επισήμανε ξεκινώντας. Σε αυτή την προσπάθεια, κομβικό ρόλο διαδραματίζουν η ψηφιακή ολοκλήρωση, η ασφάλεια και η γεωστρατηγική μας θέση, που μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία σε μια συνολική εθνική στρατηγική ανάπτυξης.

Οι επενδυτές, για να αναλάβουν το ρίσκο να έρθουν σε μία χώρα, επιζητούν πολιτική σταθερότητα, δίκαιο φορολογικό σύστημα, ταχύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και απλοποίηση των διαδικασιών, συνέχισε. Συνεπώς, ο ελληνικός οικονομικός σχεδιασμός πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην υλοποίηση αυτών των κατευθύνσεων.

Μετά την αναπάντεχη εκλογή Trump αλλά και το Brexit, η ΕΕ απελευθερώνει πλέον μεγάλα ποσά στην έρευνα και στην τεχνολογία. Μπορούμε και οφείλουμε να βρεθούμε στην πρωτοπορία λοιπόν ως χώρα σε αυτούς τους τομείς, σημείωσε. Στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, αν βελτιώσουμε την παραγωγή με νέα κριτήρια, στα πλαίσια της τυποποίησης στα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και καινοτόμες λύσεις, όπως το Crowdfunding, το Blockchain, και η τεχνητή νοημοσύνη, θα κάνουμε άλματα. Έχουμε το περιθώριο με τη χρήση νέων τεχνολογιών, να μειώσουμε τα κόστη στους μεσάζοντες, και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, είπε κλείνοντας.

Related

blockchain 9097143550383550992

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item