Στην Ελλάδα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς

Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής θα επισκεφτεί τη...


Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής θα επισκεφτεί την Ελλάδα στις 24-25 Ιανουαρίου 2020. 

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) κ. Αλέξη Τσίπρα (Πλατεία Ελευθερίας 1). 

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή στη χρηματοδότηση της επέκτασης και ριζικής ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου στις 12.00. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 19.00, ο Αντιπρόεδρος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο Economist World 2020 Athens Gala Dinner με θέμα "Τhe World in 2020" το οποίο λαμβάνει χώρα στο Athenaeum InterContinental. 

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ο Αντιπρόεδρος θα επισκεφτεί τη Λάρισα. Αντιπροσωπεία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο στα γραφεία της στις 13.00. Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου "ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης", που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 17.00 στο Divani Palace Larissa.

Related

What's hot? 5105340280239666824

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item