Ελίζα Βόζεμπεργκ: "Τεράστια ευγνωμοσύνη σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή"

Φίλες και φίλοι, Στην εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία που όλοι βιώνουμε η υπευθυνότητα, η αλληλεγγύη και η ομοψυχία αποτελούν τα ισχυρ...


Φίλες και φίλοι,

Στην εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία που όλοι βιώνουμε η υπευθυνότητα, η αλληλεγγύη και η ομοψυχία αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα που διαθέτουμε για να κερδίσουμε τη μάχη ενάντια σε αυτή την πρωτοφανή παγκόσμια κρίση.

Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και με αυταπάρνηση δίνουν σκληρό και άνισο αγώνα για να κρατήσουν τις κοινωνίες μας ζωντανές.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έκτακτες συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Σώματος, που πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, παραμένουμε κοντά στους πολίτες μας, αποτιμούμε την έκτακτη κατάσταση πανευρωπαϊκά και στηρίζουμε τα μέτρα εκείνα που θα ανακουφίσουν τις χώρες και τους λαούς μας. Η Δημοκρατία, άλλωστε, παραμένει ζωντανή ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες!

Και μην ξεχνάμε, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για να είμαστε όλοι μαζί και την επόμενη μέρα, χωρίς απώλειες, κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μένουμε Σπίτι και δίνουμε ο καθένας το δικό του προσωπικό μήνυμα επιβίωσης.

Καλή δύναμη σε όλους με υγεία, αισιοδοξία και υπομονή.

Related

What's hot? 6939567633637881453

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item