ΕΚ: "Χίλια γεύματα την ημέρα για τους εργαζόμενους στην υγεία"

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli αναφέρει τα μέτρα στήριξης των κοινοτήτων στις οποίες στεγάζει τις δραστηριότη...



Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli αναφέρει τα μέτρα στήριξης των κοινοτήτων στις οποίες στεγάζει τις δραστηριότητές του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: 

«Απτή αλληλεγγύη στους πολίτες. Αυτή είναι η γραμμή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σε συμφωνία με την Περιφέρεια των Βρυξελλών, αποφασίσαμε να διαθέσουμε μέρος του κτιρίου μας στους αστέγους και στους πλέον ευάλωτους στην κοινωνία, κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής έκτακτης ανάγκης για την υγεία. 

Επιπλέον, οι υπηρεσίες τροφοδοσίας μας θα ετοιμάζουν περισσότερα από 1000 γεύματα την ημέρα για να διανεμηθούν σε όσους έχουν ανάγκη, καθώς και στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας για να τους βοηθήσουν να κάνουν τη δουλειά τους.  

Είμαστε κοντά σε εκείνους που υποφέρουν, σε όσους εργάζονται ακούραστα στα νοσοκομεία μας, στην πόλη και τους ανθρώπους των Βρυξελλών, του Στρασβούργου και του Λουξεμβούργου, που μας καλωσορίζουν και χρειάζονται τη βοήθειά μας σήμερα.

Η δύναμη της Ευρώπης είναι στην ικανότητά της να ενεργεί με αλληλεγγύη».

Related

What's hot? 5918735869356705547

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item