Τροπολογία Ασημακοπούλου για τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση

Τροπολογία κατέθεσε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου , ως μέλος ...


Τροπολογία κατέθεσε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ως μέλος της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών σχετικά με την αναγκαιότητα χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ενόψει του σχετικού ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ελληνίδα Ευρωβουλευτής εισηγείται τη διασφάλιση της προσβασιμότητας σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους φορείς της δημόσιας εκπαίδευσης και ζητά από την Επιτροπή να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών σε περιοχές όπου η υστέρηση περιορίζει την προσβασιμότητά τους σε εφαρμογές εκπαίδευσης που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Επίσης, η κυρία Ασημακοπούλου ζητά από την Επιτροπή να διασφαλίσει ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τεχνολογίας, θα συμμετέχουν με ισότιμους όρους ανταγωνισμού με τους διεθνείς κολοσσούς σε σχετικούς δημόσιους διαγωνισμούς.

Related

What's hot? 2207023119178321855

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item