Παγκόσμια διάσκεψη ηγετών και συναυλία στο πλαίσιο της εκστρατείας της Επιτροπής κατά του COVID-19

Η εκστρατεία "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας" η οποία εγκαινιάστηκε από την Επιτροπή σε συνεργασία με τον διε...


Η εκστρατεία "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας" η οποία εγκαινιάστηκε από την Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global Citizen στις 28 Μαΐου θα κορυφωθεί με μια παγκόσμια διάσκεψη δωρητών και μια συναυλία το Σάββατο 27 Ιουνίου. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη και τη διάθεση εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και θεραπειών κατά του κορωνοϊού. Εάν όλοι όσοι χρειάζονται εμβόλια έχουν πρόσβαση σε αυτά, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, ο πλανήτης θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την πανδημία και να αποφύγει επόμενες. Η πρόσβαση στα εμβόλια θα βοηθήσει επίσης στην ανοικοδόμηση των κοινοτήτων που επλήγησαν από την πανδημία με τρόπο δίκαιο και ισότιμο. 

Η συναυλία 

Η συναυλία "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας" θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου με παρουσιαστή τον Dwayne Johnson. Θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, οι Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Justin Bieber και Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade, και Christine and the Queens. 

Στη συναυλία, την οποία συμπαρουσιάζει η Πρόεδρος κ. φον ντερ Λάιεν , θα εμφανιστούν και οι Chris Rock, Hugh Jackman, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek Pinault, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau και Olivia Colman. 

Η διάσκεψη δωρητών 

Η διάσκεψη "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας" θα αρχίσει στις 4 μμ. ώρα Ελλάδος. Η διάσκεψη, την οποία συντονίζει η Πρόεδρος κ. φον ντερ Λάιεν, θα περιλαμβάνει παρεμβάσεις από παγκόσμιους ηγέτες, υποστηρικτές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Στις συζητήσεις και στις συνεντεύξεις θα συμμετάσχουν οι: Nickolaj Coster-Waldau, Miley Cyrus, Angelique Kidjo, Ken Jeong, ειδικοί και πρωτοπόροι όπως οι Melinda Gates, Δρ Vin Gupta, ο Πρόεδρος της NAACP Derrick Johnson, Eddie Ndopu, Δρ Ngozi Okonjo-Iweala, Kate Upton και Justin Verlander

Πού μπορoύμε να την παρακολουθήσουμε; 

Η συναυλία θα μεταδοθεί από μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο: ARD, Canal+ Group και RTVE στην Ευρώπη, Bell Media, CBC, Citytv και Global TV στον Καναδά, NBC και iHeartMedia στις ΗΠΑ, Grupo Globo στη Βραζιλία, MultiChoice Group και SABC στην Αφρική και Fuji TV και Star India στην Ασία. 

Επίσης θα μεταδοθεί στη δικτυακή πύλη της Επιτροπήςγια τις οπτικοακουστικές υπηρεσίες και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter και YouTube.

Η διάσκεψη θα μεταδοθεί μέσω του ιστοτόπου του Global Goal Unite και στους ίδιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Related

What's hot? 3045494200208713139

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item