Τηλεδιάσκεψη των ευρωβουλευτών της ΝΔ με τον Υπουργό Εξωτερικών για την τουρκική προκλητικότητα

Μια παραγωγική, όπως την χαρακτήρισαν, συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχαν σήμερα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του Ευρωπα...


Μια παραγωγική, όπως την χαρακτήρισαν, συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχαν σήμερα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέσω τηλεδιάσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κ.Ο του ΕΛΚ και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές για τη στάση της χώρας μας στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα απέναντι στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα. 

Από την πλευρά της, η ευρωομάδα της ΝΔ δήλωσε ομόφωνα ότι "αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε επίπεδο ΕΛΚ, Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και γενικότερα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, σε συνεννόηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ και υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη". 

Στο πλαίσιο της πλήρους ενημέρωσης για τα εθνικά θέματα, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ θα έχουν τις προσεχείς ημέρες τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Related

What's hot? 2726529061992138917

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item