Η ΕΟΚΕ εγκαινιάζει ιστοσελίδα με τίτλο "Η κοινωνία των πολιτών κατά της νόσου COVID-19"

"Η κοινωνία των πολιτών κατά της νόσου COVID-19" είναι η νέα ειδική ενότητα του δικτυακού τόπου της ΕΟΚΕ που περιλαμβάνει περ...


"Η κοινωνία των πολιτών κατά της νόσου COVID-19" είναι η νέα ειδική ενότητα του δικτυακού τόπου της ΕΟΚΕ που περιλαμβάνει περισσότερες από πενήντα ιστορίες με θέμα την ανάκαμψη, την αλληλεγγύη και την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορονοϊού. Αυτή η νέα ενότητα αναρτήθηκε στις 2 Ιουλίου 2020 και παρουσιάζει πρωτοβουλίες των μελών της ΕΟΚΕ, μέσω των τοπικών οργανώσεών τους στα κράτη μέλη, για την αντιμετώπιση της κρίσης της νόσου COVID-19.

Η εν λόγω πρωτοβουλία δρομολογήθηκε από την Isabel Caño Aguilar, Αντιπρόεδρο της ΕΟΚΕ αρμόδια για την επικοινωνία, η οποία δήλωσε τα εξής: "Η ΕΟΚΕ παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη της πανδημίας, εκδηλώνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη της προς τα θύματα του κορονοϊού και τις οικογένειές τους. Αυτό που επιδιώκουμε τώρα είναι η προβολή της καθημερινής δέσμευσης των μελών μας για την ανάληψη δράσης με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας".

Η Αντιπρόεδρος της ΕΟΚΕ προτρέπει το κοινό να επισκεφθεί τη νέα ενότητα του δικτυακού τόπου: "Αυτός ο δικτυακός τόπος είναι αφιερωμένος στις δραστηριότητες της ΕΟΚΕ, των μελών της και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που εκπροσωπεί η ΕΟΚΕ για την έξοδο από την κρίση και την προετοιμασία των μελλοντικών εξελίξεων. Στα νοσοκομεία μας, στις χώρες μας, στις πόλεις μας και στις αγροτικές περιοχές μας, ανώνυμοι πολίτες ―άνδρες και γυναίκες― εργάζονται άοκνα και συλλογικά για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η οργανωμένη κοινωνία των πολιτών αποτελεί βασικό συντελεστή στον αγώνα για την καταπολέμηση της πανδημίας και την ανάκαμψη από αυτήν".

Οι ιστορίες των μελών της ΕΟΚΕ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που καλύπτει τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και τον κοινωνικό διάλογο, τη γεωργία, την υγεία, τις μεταφορές, το περιβάλλον, τους καταναλωτές, την ισότητα των δικαιωμάτων, τους νέους, τις οικογένειες και τους ηλικιωμένους.

Related

What's hot? 8484306605780858832

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item