Η Κομισιόν εγκαινιάζει την εφαρμογή Re-open EU για κινητές συσκευές

Η Επιτροπή εγκαινίασε την εφαρμογή Re-open EU για κινητές συσκευές, που είναι διαθέσιμη δωρεάν για τηλέφωνα Android και iOS.  Η έναρξη της λ...


Η Επιτροπή εγκαινίασε την εφαρμογή Re-open EU για κινητές συσκευές, που είναι διαθέσιμη δωρεάν για τηλέφωνα Android και iOS. 

Η έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής έρχεται σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδικτυακής πλατφόρμας Re-open EU, η οποία δέχθηκε σχεδόν 8 εκατομμύρια επισκέψεις από την έναρξη λειτουργίας της στα μέσα Ιουνίου. Το Re-open EU είναι υπηρεσία μιας στάσης που παρέχει ολοκληρωμένες και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας, τα μέτρα ασφάλειας και τα ταξιδιωτικά μέτρα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και στην Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία. 

Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα εθνικά μέτρα καραντίνας, τις απαιτήσεις εξετάσεων και τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας για την ιχνηλάτηση επαφών και την προειδοποίηση για τον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και χρησιμοποιούν επαληθευμένα στοιχεία από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και τα κράτη μέλη. 

Το Re-open EU ήταν ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η Επιτροπή στη δέσμη μέτρων του Μαΐου 2020 για τον τουρισμό και τις μεταφορές, με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια και με πλήρη σεβασμό των κατευθυντήριων γραμμών για την υγεία. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2020, στην ανακοίνωσή της σχετικά με πρόσθετα μέτρα αντιμετώπισης της νόσου COVID-19, η Επιτροπή δεσμεύτηκε να καθιστά τις πληροφορίες διαθέσιμες σε όλους τους πολίτες μέσω δωρεάν εφαρμογής.

Οι πληροφορίες του RE-open EU παραμένουν εύκολα προσβάσιμες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας: https://reopen.europa.eu/el/.

Related

What's hot? 2335027746339197334

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item