Reactive: Δημιουργεί all included πλατφόρμα eshop σε premium τιμή

H Reactive σχεδίασε αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου το Reactive Shop, μία καινοτόμα, online πλατφόρμα που λειτουργεί σαν...


H Reactive σχεδίασε αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου το Reactive Shop, μία καινοτόμα, online πλατφόρμα που λειτουργεί σαν e-shop, αλλά και παραδοσιακό site, ενώ παράλληλα παρέχει αυτόνομο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών και πελατολογίου.

Το Reactive Shop έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε εμπορικής δραστηριότητας, από της πιο πολυσύνθετης μέχρι της πιο απλής. Ουσιαστικά είναι ένα εξατομικευμένο site πωλήσεων, για προϊόντα ή και υπηρεσίες, όπου ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα, μόνος του, χωρίς την απαίτηση προγραμματιστή ή τεχνικών γνώσεων:

- να καταχωρεί και επεξεργάζεται προϊόντα, κατηγορίες και περιγραφές, 
- να προσαρμόζει τα χρώματα και το εικαστικό του δικού του Reactive Shop στο στιλ της επιχείρησής του ή όπως επιθυμεί κάθε φορά. 
- να ελέγχει τις πωλήσεις από άλλα κανάλια, καθώς είναι πλήρως διασυνδεδεμένο με τα πιο γνωστά κανάλια πώλησης διεθνώς (όπωςFacebook, Google) 
- να επιτρέπει, μέσα από το μία πλατφόρμα, την πώληση και τον συγχρονισμό των προϊόντων σε τρίτα sites όπως Skroutz και Bestprice. 

Επίσης, το Reactive Shop με το πρόσθετο εργαλείο Page Builder (κατασκευαστής σελίδων), δίνει τη δυνατότητα πρόσθετων σελίδων για διαφημιστικές καμπάνιες που θα οδηγήσουν σε αύξηση πωλήσεων.  
Χάρη στο προηγμένο σύστημα παραγγελιοληψίας, απλουστεύεται η διαχείριση ακόμη και των φυσικών και τηλεφωνικών πωλήσεων, ενώ αυτόματα δημιουργούνται στατιστικά και γραφήματα πωλήσεών, προκειμένου ο επιχειρηματίας να γνωρίζει και να παρακολουθεί - ανά πάσα στιγμή- τα πιο επικερδή προϊόντα του. 

Παράλληλα, μέσω της προσθήκης νέων διαχειριστών, ο κύριος διαχειριστής μπορεί να ρυθμίσει και να ελέγξει μόνος του την προσβασιμότητά του καθενός στο σύστημα, ορίζοντας την ο ίδιος. 

Επειδή η επιτυχία ενός e-shop βασίζεται στην ταχύτητα πλοήγησης και κατ’ επέκταση στην ικανοποίηση του τελικού πελάτη από τη διαδικασία παραγγελίας, το Reactive Shop, σε δοκιμές ταχύτητας, σημειώνει σκορ άνω του 90% και καθιστά την ηλεκτρονική αγορά ευκολότερη από ποτέ. 

Επιπλέον, έχει κατασκευαστεί ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε είδους συσκευή και ειδικότερα σε smartphones, που αποτελούν το συχνότερο μέσο τοποθέτησης παραγγελιών για ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των καταναλωτών, σύμφωνα με έρευνες. 

Στα θετικά προσμετράται ότι το Reactive Shop παρέχεται με σταθερό μηνιαίο κόστος, που το επιλέγει ο πελάτης, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και ανεξάρτητο από τον όγκο παραγγελιών. Επίσης παρέχεται με δωρεάν web hosting, ανεξάρτητα από την επισκεψιμότητα. 

Mε την υποστήριξη της Cardlink, leader στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω POS και e-Commerce, δέχεται κι εξυπηρετεί πληρωμές από όλες τις ελληνικές τράπεζες και κάθε τύπου κάρτα. 

Στην πραγματικότητα είναι ένα e-shop, εύχρηστο όσο ένα application για τον καταναλωτή και όσο μία σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα για τον επιχειρηματία, με τη μορφή ιστοσελίδας, γιατί στη Reactive επιθυμούν για κάθε ενέργεια του επιχειρηματία να υπάρχει άμεση, θετική επίδραση στον τελικό πελάτη του. For every action… a reaction! O καθένας μπορεί να αποκτήσει τη δική του εμπειρία με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. 

H σουίτα προϊόντων Reactive φέρουν την υπογραφή της εταιρείας Blastup

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε: 

- Να επισκεφθείτε την ιστοστελίδα https://reactiveonline.io 
- Να απευθυνθείτε στην ομάδα της Reactive, στέλνοντας mail στο contact@reactiveonline.io 
- Nα καλέσετε στο +30 210 67 27 178

Related

What's hot? 4561165451214124161

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item