Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα διοργανώνει συζήτηση με θέμα "Εμβολιασμός και Παραπληροφόρηση"

Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις...


Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τον εμβολιασμό την εποχή της πανδημίας COVID-19. 

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, έχει στόχο να δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να ενημερωθούν από αξιόπιστες και επιστημονικές πηγές για τους κινδύνους που δημιουργούν για την δημόσια και την ατομική υγεία η αναληθής ή η λανθασμένη πληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις. Στην συζήτηση συμμετέχουν στελέχη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και των υπηρεσιών Υγείας και Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης. Οι ομιλητές ασχολούνται ενεργά με την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και της παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία. 

Ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες μπορούν να υποβληθούν εκ των προτέρων γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση COMM-REP-GREECE@ec.europa.eu(link sends e-mail) αλλά και κατά την διάρκεια της συζήτησης μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Έδρα Jean Monnet για τη δημόσια διπλωματία στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γορανίτης. 

O διάλογος θα είναι στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα, για την οποία θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία και οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τον διάλογο στο Facebook, στo Twitter, στο Youtube και στο Zoom (Meeting ID 811 5149 3034 & Passcode 050659). 

Βρείτε το προσωρινό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Related

What's hot? 5552176566710170269

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item