Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα στις 27 και 28 Μαΐου

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David Sassoli , θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαΐου, προκειμένου να παρ...


Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David Sassoli, θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαΐου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και την έναρξη του εθνικού διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 19:00. 

Την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος Sassoli θα έχει σειρά συναντήσεων με την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα απευθύνει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής, στις 9:30.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Η Κιβωτός του Κόσμου", εθνικό νικητή του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη 2018.

Related

What's hot? 4506732567350943213

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item