Έκτακτη σύνοδος ολομέλειας του ΕΚ για την ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Η πρόεδρος του ΕΚ και οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύνοδος ολομέλειας την Τρίτη 1 Μαρτίου για να συζ...


Η πρόεδρος του ΕΚ και οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύνοδος ολομέλειας την Τρίτη 1 Μαρτίου για να συζητηθεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου, η πρόεδρος Roberta Metsola και οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Κοινοβουλίου αποφάσισαν να συγκαλέσουν έκτακτη σύνοδο της ολομέλειας στις Βρυξέλλες, την Τρίτη 1 Μαρτίου στις 14.00 (ώρα Ελλάδας). Θα συζητήσουν την απάντηση του Κοινοβουλίου στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία της 24ης Φεβρουαρίου και αναμένεται να εγκρίνουν σχετικό ψήφισμα.

Νωρίτερα σήμερα, η Διάσκεψη των Προέδρων καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και χαρακτήρισε την εισβολή αδικαιολόγητη και παράνομη. Η Ουκρανία είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και η εδαφική της ακεραιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, δήλωσαν.

Related

What's hot? 6718805971663529436

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item