"Οικοδομώντας την Ευρώπη": Νέο Ευρωπαϊκό Δίκτυο EE - εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2022, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ενημερωτική συνάντηση με Δήμους...


Πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2022, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ενημερωτική συνάντηση με Δήμους της Αττικής, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το νέο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποσκοπεί στο να φέρει την Ευρωπαϊκή Ένωση πιο κοντά στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και τους δημότες τους με σκοπό να ενημερωθούν για τις ευρωπαϊκές πολιτικές και για δράσεις και προγράμματα που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά τους. 

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο δίνει νέο έναυσμα στον διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης με τους πολίτες, παρέχει την δυνατότητα στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεργαστούν με αντίστοιχους φορείς από άλλες χώρες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να πληροφορήσουν τους δημότες τους για τις πολιτικές της Ένωσης που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: Δήμος Αγίας Παρασκευής, Δήμος Αγίου Δημητρίου, Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Δήμος Ιλίου, Δήμος Καισαριανής, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Δήμος Παπάγου-Χολαργού, Δήμος Πετρούπολης. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν να πάρουν μέρος στο δίκτυο παρέχονται στην ιστοσελίδα του Δικτύου.

Related

What's hot? 4880747486673705016

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item