Μ. Κεφαλογιάννης για σεισμό σε Συρία και Τουρκία: "Σήμερα είναι η ώρα της ανθρωπιάς. Της αλληλεγγύης."

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη...


Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανθρωπιστική κατάσταση μετά τους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:

"Σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η ώρα των αποφάσεων και της δράσης. Σήμερα είναι η ώρα της ανθρωπιάς. Η ώρα της ανθρώπινης προσέγγισης. Η ώρα της αλληλεγγύης. Ο τουρκικός και ο συριακός λαός βιώνουν μια οδυνηρή δοκιμασία. Μία απίστευτη καταστροφή. Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι και λυπημένοι από τις δραματικές συνέπειες αυτής της καταστροφής. 

Ως Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παράσχουμε γρήγορα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ανακουφίσει τους ανθρώπους που επλήγησαν. Οι σκέψεις, οι ενέργειες και οι πράξεις μας είναι σήμερα με τους δοκιμαζόμενους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας. 

Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς πρέπει να σταθεί έμπρακτα και αποφασιστικά στο πλευρών των λαών της Συρίας και της Τουρκίας."

Δείτε εδώ το βίντεο της παρέμβασης του Έλληνα ευρωβουλευτή.

Related

What's hot? 4332284921811805430

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item