Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία: πρόσκληση προς τους νέους να εγγραφούν

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής για νέους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο ΕΥΕ2023 (European Youth Event) στις 9 κ...


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής για νέους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο ΕΥΕ2023 (European Youth Event) στις 9 και 10 Ιουνίου στο Στρασβούργο. 

Η εγγραφή είναι ανοικτή για όλους τους νέους μεταξύ 16 και 30 ετών στον ακόλουθο σύνδεσμο https://eye2023.eu έως τις 24 Φεβρουαρίου 23.59 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) 

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές κατά σειρά προτεραιότητας, η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες πρέπει ωστόσο να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στο Στρασβούργο.

EYE2023

Περίπου 10 000 νέοι αναμένεται να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης του μέλλοντος της Ευρώπης στις 9 και 10 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σχεδόν 200 δραστηριότητες τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως – συμπεριλαμβανομένων συζητήσεων, σεμιναρίων, αθλητικών δραστηριοτήτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Οι δραστηριότητες διοργανώνονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνεργασία με άλλους θεσμούς, διεθνείς οργανώσεις, οργανώσεις νεολαίας και φορείς της κοινωνίας των πολιτών. 

Φέτος η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024 – ο ρόλος της δημοκρατίας και της συμμετοχής των νέων θα εξεταστεί στα πάνελ και εκδηλώσεις στο EYE2023.

Στην τελική ολομέλεια της εκδήλωσης, οι ιδέες, οι προσδοκίες και οι ανησυχίες των νέων θα συγκεντρωθούν στην έκθεση EYE η οποία θα διανεμηθεί σε όλους τους Ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ευκαιρίες για τα μέσα ενημέρωσης

Όλες οι δραστηριότητες του EYE2023 είναι ανοικτές για συμμετοχή από τον Τύπο. Για να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Κοινοβουλίου και να χρησιμοποιούν τις αίθουσες και τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους, οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι διαπιστευμένοι. 

Η εκδήλωση EYE, πραγματοποιείτε για πέμπτη φορά και συγκεντρώνει χιλιάδες νέους από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον κόσμο, για να συμμετάσχουν και να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για νέους ηλικίας 16 έως 30 ετών να αλληλοεπιδράσουν, να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουν ιδέες με ακτιβιστές, influencers και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας. 

Το 2021, το ΕΥΕ έλαβε την πιστοποίηση ISO 20121 για βιώσιμη διαχείριση εκδηλώσεων, η οποία θα ανανεωθεί για το EYE2023.

Related

What's hot? 5830990727602867124

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ PIETRO FRANCESCO DE LOTTO

ΑΡΘΡΟ PIETRO FRANCESCO DE LOTTO
"Η ΕΕ χρειάζεται μια Γαλάζια Συμφωνία"

FACEBOOK

TWITTER

item