Απάντηση Ασημακοπούλου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την "τροπολογία Παπαδημούλη"

«Ακόμη και τώρα, που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απάντησε αποστομωτικά στην ντροπιαστική "τροπολογία Παπαδημούλη", στο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόν...


«Ακόμη και τώρα, που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απάντησε αποστομωτικά στην ντροπιαστική "τροπολογία Παπαδημούλη", στο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν ζητούν μια συγγνώμη, αλλά προσπαθούν ξανά να παραπλανήσουν. Μάταιο. Η Ελλάδα και η Ευρώπη σας απάντησαν» τόνισε σε δήλωση της εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σε συνέχεια της σχετικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις «Κατευθυντήριες γραμμές για τον προϋπολογισμό του 2024 – Τμήμα III» και σε απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

Η κ. Ασημακοπούλου επισήμανε ότι η τροπολογία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πέρασε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ευρεία πλειοψηφία και μάλιστα την ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του Μακρόν, «ακόμη και ο κ. Κύρτσος». Συγκεκριμένα-όπως σημειώνει η εκπρόσωπος της ευρωομάδας της ΝΔ- το κείμενο της τροπολογίας του ΕΛΚ αντανακλά ακριβώς τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου από τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Και η ευρωβουλευτής της ΝΔ κατέληξε: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συνεχίσει να έχει ισχυρή φωνή στη διαδικασία κατάρτισης του προϋπολογισμού της Ένωσης για το 2024. Τίποτα δεν χάθηκε. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο πολύ να περάσει τις κατευθυντήριες γραμμές, ας απαντήσει γιατί απείχε στην τελική ψηφοφορία επί της Έκθεσης. Η Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υπερψήφισαν το τελικό κείμενο. 

Η αλήθεια είναι πως οι κατευθυντήριες γραμμές για τον προϋπολογισμό δεν πέρασαν για μια σειρά από θέματα (όπως είναι οι αμβλώσεις), και όχι λόγω της τροπολογίας του ΕΛΚ υπέρ της χρηματοδότησης του φράχτη. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα είχε ποτέ καλά με την αλήθεια. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία και το ΕΛΚ θα συνεχίσουν να μάχονται υπέρ της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Κομισιόν και στο Συμβούλιο και ας έχουν απέναντι το ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα πετύχαμε μία νίκη για την Ελλάδα!» 

Related

What's hot? 3043887084250041445

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item