Μανώλης Κεφαλογιάννης: "Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη στη Χειμάρρα"

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας για τη...


Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας για τη Σύνδεση και Σταθερότητα, με αφορμή την αντιδημοκρατική και απαράδεκτη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη υποψήφιου δήμαρχου Χειμάρρας τις παραμονές των δημοτικών εκλογών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στην Ευρώπη των αρχών και των αξιών, στην Ευρώπη της δημοκρατίας και της ελευθερίας η σύλληψη των πολιτικών αντιπάλων της κυβερνητικής εξουσίας είναι απαράδεκτη.

Η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη, υποψήφιου δήμαρχου Χειμάρρας, και δύο συνεργατών του από τις αλβανικές αρχές παραμονές των δημοτικών εκλογών με μία έωλη κατηγορία εγείρει σοβαρά ερωτήματα και προκαλεί έντονη ανησυχία. 

Η διαφαινόμενη προσπάθεια εκφοβισμού των ψηφοφόρων του Δήμου Χειμάρρας και συνολικά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας δεν είναι συμβατή για ένα υπό ένταξη κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα προχωρήσω άμεσα σε σχετική ερώτηση προς τον Επίτροπο Διεύρυνσης και τον Ύπατο Εκπρόσωπο Εξωτερικών για να ενημερωθούν για τις απαράδεκτες ενέργειες των αλβανικών αρχών."

Related

What's hot? 4736058412078058294

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item