Βράβευση Στέλιου Κυμπουρόπουλου από το "The Parliament Magazine"

Στις 27 Ιουνίου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ  Στέλιος Κυμπουρόπουλος βραβεύτηκε με το MEP Awards 2023 για την κατηγορία Health και We...


Στις 27 Ιουνίου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Στέλιος Κυμπουρόπουλος βραβεύτηκε με το MEP Awards 2023 για την κατηγορία Health και Wellbeing από το The Parliament Magazine.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος ξεχώρισε ως υποψήφιος ανάμεσα σε άλλους ευρωβουλευτές στην κατηγορία Health & Wellbeing για την πολιτική του ενασχόληση και τα επιτεύγματα στον τομεα της υγείας, όχι μόνο μέσω του νομοθετικού του έργου αλλά και της συνεχούς ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες ασθένειες, την ψυχική υγεία, την καινοτομία και την ίση πρόσβαση όλων στην υγειονομική περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυμπουρόπουλος καθότι δεν κατάφερε να είναι εκεί, εξ αιτίας του προβλήματος με τη χοληδόχο κύστη που τον ταλαιπωρεί ακόμη, στο βιντεοσκοπιμενο μήνυμά του ανέφερε: 

"Το έργο που γίνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των πολιτών! Το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα να σας υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω με την ίδια πίστη να παλεύω για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας, μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να απολαμβάνει κάθε πτυχή του ύψιστου αυτού δικαιώματος."

Related

What's hot? 2234794115663245096

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item