Άλλο αγαπώ την Εθνική και άλλο τη χρησιμοποιώ

Γράφει ο Μάριος Μάντζος Έχει γεμίσει η αρχική μου σελίδα στο Facebook από σχόλια που αφορούν στην Εθνική μπάσκετ. Φυσικά, υπάρχει η α...


Γράφει ο Μάριος Μάντζος
Έχει γεμίσει η αρχική μου σελίδα στο Facebook από σχόλια που αφορούν στην Εθνική μπάσκετ. Φυσικά, υπάρχει η αποθέωση από τους ίδιους ανθρώπους που πριν από λίγες ημέρες έβριζαν άπαντες για την ήττα από τη Φινλανδία. Αλλά δεν είναι το θέμα μας η κωλοτούμπα, που εδώ που τα λέμε και ποιος δεν περίμενε. Το θέμα είναι ότι το πράγμα ξεφεύγει, ξεπερνά τα όρια της Εθνικής Ομάδας. Και σαν διάβολος καταλήγει και πάλι στο καρκινογόνο διασυλλογικό επίπεδο. Τελικά ήταν ο Σπανούλης ή ο Μπράμος ο καταλύτης της νίκης επί των Ισπανών;

- Βαζελάκια, ο Σπανούλης "καθάρισε", όσο και αν σας πονάει.
- Γαυράκια, βγάλτε το σκασμό για τον Μπράμος, μετά το σημερινό.

Τέτοια και πολλά άλλα... όμορφα σχόλια και προφανώς άκρως υποστηρικτικά για την Εθνική μας Ομάδα. Γιατί πάνω από όλα, αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την Εθνική.

Όσο και αν σας πικραίνει, αυτοί που έχετε το "κολλημένο" μυαλό να μιλάτε για ολυμπιακοπαναθηναϊκοφροσύνες, την ώρα που όλοι θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζουμε τη χώρα μας, να ξέρετε πως η προσπάθειά σας να δείξετε ότι αγαπάτε την Εθνική δεν πείθει.

Η αγάπη προς την πατρίδα και κατ' επέκταση προς την Εθνική Ομάδα είναι κάτι αγνό. Είναι κάτι που ούτε στο μαθαίνουν, ούτε προσπαθείς να το μάθεις. Γεννιέται μέσα σου και συντηρείται μόνο του. Μην κοπιάζετε λοιπόν.

Έχετε τραβήξει τον δικό σας δρόμο. Το δρόμο της "μαυρίλας" και της άγνοιας. Καλύτερα σωπάστε και αφήστε σε εμάς που αληθινά αγαπάμε την Εθνική να την υποστηρίξουμε.

Και άι σκοτωθείτε για το... μείζον ζήτημα του αν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας είναι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Μη χειρότερα, Παναγία μου!

Να ξέρετε πως είναι άλλο το να χρησιμοποιείς την Εθνική για να υποστηρίξεις την παλιομάδα σου, και άλλο το να αγαπάς την Εθνική.

Σημ.: Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνικάρα μας, για την πολύ μεγάλη νίκη! Keep going!

Μάριος Μάντζος

Related

Μάριος Μάντζος 5442951090304981462

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item