Τι το 'θελες, βρε κούκλα μου;

Είσαι προληπτικός και έχασες και το στοίχημα ελέω Παρί; Ιδού που πρέπει να... ξεσπάσεις.   Το... κοριτσάκι που παρακολουθείς καθηλωμ...

Είσαι προληπτικός και έχασες και το στοίχημα ελέω Παρί; Ιδού που πρέπει να... ξεσπάσεις. 

Το... κοριτσάκι που παρακολουθείς καθηλωμένος στην άνω φωτογραφία είναι η Γαλλίδα πορνοστάρ και μοντέλο, Βιρζινί Καπρίς, γνωστή για τα αισθήματά της υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Βιρζινί έχει αφήσει όνομα στον στοιχηματικό κόσμο, όχι τόσο για το κατά πόσο βγαίνουν αληθινές οι προβλέψεις της για τους αγώνες των Παριζιάνων, όσο για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το στήθος της για... ηλεκτρονικό ταμπλό.

Αυτή τη φορά, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα Παρί - Μονπελιέ για το Κύπελλο Γαλλίας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ

Το θέμα είναι ότι η ξανθιά καλλονή έστειλε πολύ λαό στον κουβά, αφού η Μονπελιέ έφυγε με το διπλό (1-2) από το "Παρκ ντε Πρενς", παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση για τους "16" του Coupe de France.

Την γκαντέμιασε την ομαδάρα της η Βιρζινί.

Οι προληπτικοί και παράλληλα χαμένοι του στοιχήματος πάντως έχουν κάθε λόγο να τα βάλουν μαζί της. Και ακόμη περισσότερους λόγους να ξεσπάσουν πάνω της.

Related

χαβαλές 7946440602663922703

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item