Εκτέλεσε τη χειρότερη βολή ever ο Πάρκερ (vid)

Το συμβάν που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, κυρίες και κύριοι, δεν έλαβε χώρα σε αγώνα κολεγίου ή σε προπόνηση τμημάτων υποδομής. Έλαβε χ...

Το συμβάν που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, κυρίες και κύριοι, δεν έλαβε χώρα σε αγώνα κολεγίου ή σε προπόνηση τμημάτων υποδομής. Έλαβε χώρα στο Σαν Αντόνιο και το NBA.


Ok, air-ball σε βολή έχουμε δει. Σπάνια το συναντάμε βέβαια, αλλά το 'χουμε δει. Αυτήν την... air-ballΑΡΑ όμως ουδέποτε. 

Και όμως, αυτή η... fail ελεύθερη βολή εκτελέστηκε από τον τρισμέγιστο Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς βρέθηκε στη γραμμή των βολών μετά από τεχνική ποινή στον Γιόακιμ Νόα, στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Σικάγο Μπουλς.

Τη στιγμή της βολής, το σκορ ήταν 51-51. Οι διαιτητές πάντως διέταξαν την επανάληψη της εκτέλεσης, καθώς έκριναν ότι η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Πάρκερ, με τους "ταύρους" να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.

Η βολή του Πάρκερ θέτει υποψηφιότητα για τη χειρότερη βολή στα χρονικά και ήταν μία ένδειξη ότι η 30η Ιανουαρίου δεν ήταν η μέρα των Σπερς, οι οποίοι ηττήθηκαν μέσα στην αμερικανική πολιτεία του Τέξας με 86-96.

Δείτε το απίστευτο... fail του Τόνι Πάρκερ

Related

NBA 3681557032110191795

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item