Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Ρασίνγκ Σανταντέρ εξέφρασαν με ακραίο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την αφερεγγυότητα της διοίκησης του συλλόγου. ...

Οι ποδοσφαιριστές της Ρασίνγκ Σανταντέρ εξέφρασαν με ακραίο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την αφερεγγυότητα της διοίκησης του συλλόγου.


Περνούν πολλά. Μόνο εκείνοι ξέρουν πόσα. Γιατί τελικά το να παίζεις απλά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν συνεπάγεται χρήμα και χλιδή. Εκτός εάν παίζεις στην Μπαρσελόνα ή τη Ρεάλ, γιατί τελικά αυτό το δίπολο κοντεύει να καταστρέψει ολοσχερώς το ισπανικό ποδόσφαιρο. 

Οι παίκτες της Ρασίνγκ Σανταντέρ παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες και δεν αντέχουν άλλο. Πριν από λίγο καιρό, απαίτησαν από τον πρόεδρο, Άνχελ Λαβίν, να παραιτηθεί. Ο Ισπανός επιχειρηματίας δείχνει πλήρη αδιαφορία. Να σκεφτείτε ότι χθες δεν ήταν καν στο "Ελ Σαρδινέρο", για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Ή απλά δεν τον νοιάζει ή δεν έχει τα μούτρα να αντικρίσει παίκτες και κόσμο.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ προχώρησαν σε μία πρωτόγνωρη κίνηση για τα δεδομένα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ενώ ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα για το Copa del Rey με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι παίκτες της γηπεδούχου Σανταντέρ, στο άκουσμα του σφυρίγματος της έναρξης του αγώνα, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, αγκαλιάστηκαν και με τη στάση τους έδειχναν ξεκάθαρη απροθυμία να παίξουν τον αγώνα. Την ίδια τακτική ακολούθησαν και στον πάγκο της ομάδας.

Ο διαιτητής Γιλ Μανθάνο αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα με υπαιτιότητα της Σανταντέρ και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στη Σοσιεδάδ. Για το συμβάν πάντως οι παίκτες είχαν προειδοποιήσει τον πρόεδρο, αλλά εκείνος... πέρα βρέχει.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το ότι αμέσως μετά τη διακοπή, οι οπαδοί της Σανταντέρ αποθέωσαν (!) τους παίκτες της ομάδας τους για την κίνησή τους αυτή. Ένα γεγονός που επιβαρύνει για τα καλά τη θέση του Άνχελ Λαβίν, ο οποίος κρίνεται από πάνω μέχρι κάτω ανεπιθύμητος.

Όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, το χάσμα μεταξύ του διδύμου Μπαρσελόνα - Ρεάλ και των υπόλοιπων ομάδων της Πριμέρα Ντιβιζιόν μεγενθύνεται ολοένα και περισσότερο. Μιλάμε για ένα από τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μιλάμε όμως και για μία χώρα που τη μαστίζεται από χρέη, ανεργία, φτώχεια. Πράγματα που έχουν αρχίσει να επιδρούν και στο ποδόσφαιρο.


Μάριος Μάντζος

Related

Nighlty Notables 1343134035559173927

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item