ΑΕΚ: Ένας σύλλογος με παρελθόν, παρόν και μέλλον

Η ΑΕΚ αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια" πιο δυνατή και πιο ενωμένη. ...

Η ΑΕΚ αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια" πιο δυνατή και πιο ενωμένη.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πολλοί ήταν αυτοί που το είχαν συνειδητοποιήσει, λίγοι όμως που το ήθελαν. Την προηγούμενη σεζόν, η "ακέφαλη" τότε ΑΕΚ με τα ογκώδη χρέη, υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική. Όλοι θυμούνται τον τρόπο και τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτό το διάστημα. Η περσινή σεζόν αποτέλεσε μια "μαύρη" σελίδα στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Όμως, από το καλοκαίρι, η ΑΕΚ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου ώστε να φτάσει στις παλιές της δόξες. Και είμαι πεπεισμένος πως αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο θα τα καταφέρει. 

Οι παίκτες της μέσα στο γήπεδο κάνουν αισθητή τη διαφορά ποιότητας (Ντ' Ακολ, Πλατέλας, Τσιρίλο, Γεωργέας, Μπρέσεβιτς) έναντι των αντιπάλων τους και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει από το καλοκαίρι να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο έργο. Στο πλευρό του πολλοί. Από τον Ντουσαν Μπάγιεβιτς μέχρι τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Ζήκο (ο τελευταίος ως υπεύθυνος των ακαδημιών). 

Από οικονομικής πλευράς μέχρι στιγμής έχει γίνει μεγάλη απόσβεση στα χρέη του συλλόγου και αυτό δείχνει ότι γίνεται δουλειά στο εσωτερικό του "δικέφαλου". Όμως πολλοί ήταν και είναι εκείνπι που υποτιμούν το σύλλογο όντας δύο κατηγορίες κάτω, ενώ έπρεπε να τον ζηλεύουν διότι αυτός ο σύλλογος έχει πλέον αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον. 

Η ΑΕΚ σε δύο, το πολύ τρία χρόνια θα είναι πάλι στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδας και είμαι σίγουρος ότι θα κοντράρει για τίτλο τον οποιοδήποτε, είτε αυτός είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΠΑΟΚ.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Related

ποδόσφαιρο 5314528866626412814

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item