Ισοπαλία και παράπονα!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Σε ένα παιχνίδι μέτρι...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Σε ένα παιχνίδι μέτριας ποιότητας, η κρητική ομάδα απέσπασε μια πολύτιμη ισοπαλία, ενώ οι "πράσινοι" έχουν παράπονα από το διαιτητή Δελφάκη. 


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε και ευτύχησε να προηγηθεί με ωραίο σουτ του Πράνιτς στο 20ο λεπτό. Ωστόσο, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου παρατηρήθηκε για ακόμη μια φορά το λάθος της ομάδας και το οποίο προσπαθεί να διορθώσει ο Αναστασίου. Το "τριφύλλι" κλείστηκε πίσω στην άμυνα δίνοντας χώρο στον Εργοτέλη να ανεβεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 1-0. 

Αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45ο λεπτό, το πέτυχαν με το καλημέρα στο β' με τον Μπαντιμπανγκά στο 47ο λεπτό, ύστερα από αδράνεια της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο και έπρεπε να κυνηγήσει τη νίκη και μόνο. Η είσοδος των Αμπέντ και Πέτριτς έδωσε πνοή στην ομάδα που δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προσπεράσει. 

Από εκεί και έπειτα, "μπάλα" δεν είδαμε. Οι παίκτες του Εργοτέλη με κάθε ευκαιρία σωριάζονταν στο έδαφος προκειμένου να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο. Εν τέλει, απέσπασαν την ισοπαλία που "τόσο πολύ άξιζαν". Με το τέλος του αγώνα, ο Αναστασίου για πρώτη φορά εξέφρασε τα παράπονα του στο διαιτητή της αναμέτρησης για τα σφυρίγματα του. 

Κάτι το οποίο αξίζει να κρατήσει κανείς από χθες, είναι η παρουσία του Κρόατη επιθετικού Πέτριτς. Μπήκε κοντά στο 70ο λεπτό στο παιχνίδι και έδειξε πως αρχίζει σταδιακά να βρίσκει τα πατήματά του. Είχε καλές κινήσεις μέσα στο χώρο και δημιούργησε κάποιες αξιόλογες φάσεις για γκολ. Ο Πέτριτς θα αποτελέσει σίγουρα ένα ισχυρό χαρτί για την ομάδα εν όψει των play-off. 

Όπως και να χει, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν και οι πράσινοι ετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αν και η βαθμολογική διαφορά είναι τεράστια, αυτή η αναμέτρηση παραμένει ντέρμπι καθώς μιλάμε για δυο διαφορετικούς κόσμους, για δυο διαφορετικές ιστορίες.

Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

ποδόσφαιρο 1918795759946084364

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item