Όταν ο Κάκαλος έμαθε για το 0-3 του Παναθηναϊκού (vid)

Βαλτοί είναι στον Ολυμπιακό να μας θυμίζουν κάθε φορά τον Γιάννη Μπέζο; Μετά τη σκηνή από το Άκρως Οικογενειακόν με αφορμή τη νίκη επί ...

Βαλτοί είναι στον Ολυμπιακό να μας θυμίζουν κάθε φορά τον Γιάννη Μπέζο; Μετά τη σκηνή από το Άκρως Οικογενειακόν με αφορμή τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, ήρθε η ήττα με 0-3 από τον Παναθηναϊκό να επαναφέρει στη μνήμη μας μία άλλη σκηνή του πετυχημένου ηθοποιού.



Πρόκειται για την ξεκαρδιστική σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά", που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 στο διάστημα 1993-1995 με τον Γιάννη Μπέζο να υποδύεται τον Σμήναρχο Επαμεινώνδα Κάκαλο.

Η σκηνή που μας ήρθε στη μνήμη μετά το 0-3 την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης" είναι το φινάλε του 13ου επεισοδίου του α' κύκλου της σειράς, με τίτλο "Έρχονται οι δημοσιογράφοι". Ο Κάκαλος παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για την πορεία της αεροπορικής μονάδας. Οι σμηνίτες του όμως (Πλαπούτας, Βλάχος, Ντάλας) τα "θαλασσώνουν" στο βιντεοσπότ που έχουν αναλάβει, προκαλώντας την οργή του σμηνάρχου. 

Την επομένη, η γραμματέας "Μπουμπού" τού φέρνει τις εφημερίδες και μόνο σε μία υπάρχει το όνομά του και αυτό λάθος γραμμένο (Τσάκαλος). Μέσα στην αγανάκτησή του, ο Κάκαλος ψάχνει στην εφημερίδα να δει πόσα γκολ έβαλε ο Ολυμπιακός. Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο.

Ο Κάκαλος μαθαίνει για την ήττα του Ολυμπιακού

Ολόκληρο το επεισόδιο (η σκηνή στο 22:22)

Related

χαβαλές 634958150327830919

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item