Ο Μπόνο έκανε αυτό που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ οι Έλληνες!

SOCIAL SPY   Πράγματα τα οποία επ' ουδενί έχει ξεστομίσει δημοσίως Έλληνας πολιτικός ή απλός πολίτης είπε ο τραγουδιστής των U2, Π...

SOCIAL SPY 

Πράγματα τα οποία επ' ουδενί έχει ξεστομίσει δημοσίως Έλληνας πολιτικός ή απλός πολίτης είπε ο τραγουδιστής των U2, Πολ Χιούσον -κατά κόσμον Μπόνο-, μιλώντας χθες στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).


Ο Ιρλανδός τραγουδιστής μίλησε με απλή γλώσσα και έκανε κάθε Έλληνα να νιώσει μέσα του πως "να, αυτά θέλουμε ακριβώς να πούμε κι εμείς". Με τη διαφορά, όμως, ότι κανείς Έλληνας δεν τα λέει.

"Η Τρόικα μας πήδηξε", είπε αυτολεξεί ο Μπόνο αναφερόμενος στην οικονομική κρίση της Ιρλανδίας. "Ο ιρλανδικός λαός ξελάσπωσε τον ιρλανδικό λαό. Μας πήδηξαν, αλλά τα καταφέραμε. Η Ευρώπη είναι ιδέα αλλά πρέπει να γίνει συναίσθημα".

"Θέλω να βγάλω μια τεράστια κραυγή μέσα από την καρδιά μου για τον λαό της Ιρλανδίας. Τα καταφέραμε. Θα ήθελα πολύ να πω ότι αυτό έγινε χάρη στην Τρόικα, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε παρά την Τρόικα", τόνισε ο 53χρονος ροκστάρ.

Και αμέσως μετά, ήρθε η σειρά της Άνγκελα Μέρκελ να μπει στο "στόχαστρο" του Μπόνο. Και όχι δια της πλαγίας οδού. Ευθέως. Γύρισε το βλέμμα του, κοίταξε κατάματα την Γερμανίδα καγκελάριο και της είπε: "Το 2007 είπατε ότι η Ευρώπη έχει μία ψυχή. Όταν οι Αμερικάνοι μιλάνε για την πατρίδα τους, δακρύζουν. Οι Ευρωπαίοι δεν δακρύζουν. Για να το δείξετε αυτό, χρειάζεται μία πραγματική Ένωση και όχι γραφειοκρατική. Χρειάζεται ειρήνη και δημοκρατία. Όχι λαϊκισμός, φτώχεια και εθνικισμός". 

Όλα αυτά μπροστά στην ηγεσία της Ευρώπης! Σταράτα, με πραγματικά κότσια, είπε πράγματα που ούτε καν ο ίδιος μας ο πρωθυπουργός δεν τολμάει να πει.

Έχει βγάλει χρήματα, να φάνε και τα τρισέγγονά του. Αντί όμως να τα απολαμβάνει αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω του, ο Μπόνο ανεβαίνει στο βήμα και ξεφτιλίζει τους ηγέτες της υποτιθέμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

He is not invisible...

Η χθεσινή ομιλία του Μπόνο (χωρίς υπότιτλους)

Related

U2 4506151970657130056

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item