Τρίποντο αξίας 1.200 € (vid)

Το ποσό των 1.200 € εισέπραξε την Κυριακή (06/04) ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου, στον εντ...

Το ποσό των 1.200 € εισέπραξε την Κυριακή (06/04) ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου, στον εντός έδρας αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (71-82).


Η... αμερικανιά του διαγωνισμού τριπόντου από το κέντρο στην ανάπαυλα στους αγώνες του "Δικεφάλου" στην Πυλαία διεξαγόταν επί 11 συνεχόμενα παιχνίδια. Το έπαθλο ήταν 1.200 € από την Prime Insurance, επίσημο χορηγό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Κανείς φίλαθλος όμως δεν είχε ευστοχήσει.

Την Κυριακή, ωστόσο, η "χρυσή" επιταγή βρήκε κάτοχο. Ο Θανάσης Γκόγκας πέτυχε το πολυπόθητο τρίποντο, με την πορτοκαλί μπάλα να προσγειώνεται με τρόπο που όλοι θα ζήλευαν στο καλάθι. Χλατσί, που λένε και στα χωριά μας.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω βίντεο, ο τυχερός φίλος του ΠΑΟΚ που επιλέχθηκε να σουτάρει, δεν έφτασε καν το καλάθι στην πρώτη του προσπάθεια, επομένως λίγοι πίστευαν ότι κάτι μπορεί να γίνει. "Το έχεις παλικάρι μου", φώναζαν από τα μεγάφωνα. Τελικά όντως το είχε. Στη δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το τρίποντο της ζωής του, που του έδωσε μια βαθιά οικονομική ανάσα. 1.200 € από το πουθενά. Δεν τα λες και λίγα.

Καμαρώστε τη μεγαλειώδη προσπάθεια του Θανάση Γκόγκα. Τα ξέφρενα πανηγύρια στις εξέδρες της Πυλαίας δίνουν χιουμοριστικό τόνο στο βίντεο, αλλά αποτελούν και την πλήρη απόδειξη του πόσο πολύ ξαφνιάστηκαν όλοι από την ευστοχία του φίλου του ΠΑΟΚ. Καλοφάγωτα, παλικάρι μου.

Related

χαβαλές 6173907202240273628

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item