5 λόγοι για να μη δεις με γυναίκα Champions League

Λοιπόν, οκ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από το Champions League, αλλά ακόμη και για μας τους Έλληνες φιλάθλους, τα καλά της διο...


Λοιπόν, οκ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από το Champions League, αλλά ακόμη και για μας τους Έλληνες φιλάθλους, τα καλά της διοργάνωσης τώρα αρχίζουν. Οπότε, από ΣΗΜΕΡΑ, κάθε βραδιά Champions League, τουλάχιστον εμείς οι άνδρες, στηνόμαστε στους καναπέδες και βλέπουμε μπάλα.

Πέραν του τι πρέπει να κάνουμε για να απολαύσουμε τα προημιτελικά κι εν συνεχεία τα ημιτελικά και τον τελικό της διοργάνωσης (τα γνωστά: πίτσες, μπύρες κ.ο.κ.), πρέπει να έχουμε και στα υπόψη μας όλα όσα δεν πρέπει να κάνουμε. Και ένα από αυτά είναι το να παρακολουθήσουμε τους αγώνες με γυναίκα (sorry, ladies).

1) Τα κοφτά, λιτά, μα τόσο χαζά ερωτήματα

Καθολικό και διαχρονικό. Υπάρχει το κλασσικό ρητό ότι "μια γυναίκα όλα τα μπορεί", αλλά μια φορά δεν μπορεί να καταλάβει βασικούς κανόνες και πράγματα όπως το offside, για παράδειγμα. Και το δύσμοιρο ασθενές φύλο προβαίνει στη διαδικασία των απλών ερωτήσεων, δηλώνοντας άγνοια για το πόσο ανόητο ακούγονται αυτές στα αυτιά ενός άνδρα. Ειδικά την ώρα ενός αγώνα!

2) Να μη χάσει πάσα ιδέα για σένα 

Βασικός λόγος για να την κρατήσεις μακριά από το χώρο την ώρα του αγώνα, εάν είσαι οπαδός μιας εκ των 8 ομάδων. Συμπεριφέρεσαι σαν αγγελούδι στη σχέση σας και δεν σε έχει ακούσει σχεδόν ποτέ να αθυροστομείς και εκείνη νιώθει ότι "ναι, είναι διαφορετικός". Μην καταρρίψεις αυτόν τον μύθο σου, κάνοντάς τη να ακούσει εκφράσεις του στυλ "σφύρα καλά π... γιε". Θα σας φθείρει. 

3) Κρίση ανασφάλειας

Οι γυναίκες το 'χουν αυτό, είναι η αλήθεια. Όταν βλέπουν ότι ο σύντροφός τους κάνει και συνηθισμένα καθολικά ανδρικά πράγματα, αρχίζουν τη μουρμούρα. Και πάντα πάνω στην ώρα. Δεν νομίζω ότι θα ήθελες να την έχεις δίπλα σου και την ώρα που ο Ιμπραΐμοβιτς θα οπλίζει κοιτάζοντας την εστία του Τσεχ να σου αρχίσει τις ανασφάλειες. Η ερώτηση "είναι η μπάλα πιο σημαντική από μένα;" είναι κάτι παραπάνω από στάνταρ, οπότε άστο να πάει στην ευχή.

4) Ο κούκλος ο Πικέ

Ρίξτε μια ματιά στις ομάδες που έχουν μείνει. Καταλαβαίνετε: Κριστιάνο Ρονάλντο, Τόρες, Πικέ, Φαν Πέρσι... Όλα τα ομορφόπαιδα εδώ είναι. Κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα είναι να ακούς τα σχόλια της κοπέλας σου κάθε φορά που εκείνοι θα έχουν την μπάλα ή θα κερδίζουν ένα κοντινό πλάνο από τους camera men. Για το καλό το δικό σου, το δικό της και της σχέσης σας, απέφυγέ το. Να 'σαι Ρεάλ, για παράδειγμα, και να παρακαλάς να μην πάρει την μπάλα ο Ρονάλντο για να μην ακούσεις τα σχόλιά της. Ε, δε λέει.

5) Τα... κόλπα του Μέσι

Πέμπτο και κλείνουμε: Δεν είναι και δύσκολο να αρχίσει τα δικά της κόλπα για να σου αποσπάσει την προσοχή. Και είναι ακόμη πιο εύκολο εσύ να υποκύψεις. Τι είναι τα κόλπα του Μέσι μπροστά σε αυτά τα κόλπα εκείνη τη στιγμή; Το επόμενο πρωί όμως, όταν θα σου πουν οι φίλοι σου τι ματσάρα έγινε, θα χτυπάς το κεφάλι σου που την έχασες, παρότι είχες μπροστά σου την τηλεόραση.

Related

main 6746774841566402482

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item