Τέλος (έστω προσωρινά) η εκπομπή που μας έφτιαχνε τη μέρα

Το πώς τελειώνει η μέρα σου είναι πράγματι κάτι σημαντικό. Καταφέραμε όμως, παρά ταύτα, να... χωνέψουμε (όσο μπορούσαμε) το τέλος του...



Το πώς τελειώνει η μέρα σου είναι πράγματι κάτι σημαντικό. Καταφέραμε όμως, παρά ταύτα, να... χωνέψουμε (όσο μπορούσαμε) το τέλος του ιστορικού Fight Club με τους Κώστα Βαΐμάκη και Γιάννη Τσαούση στο NovaSport FM 94,6. Το να πέφτουν όμως οι τίτλοι τέλους και για την εκπομπή που μας έφτιαχνε τη μέρα και μας βοηθούσε να γελάσουμε με την ψυχή μας πουρνό-πουρνό επί 11 συναπτά έτη, είναι κάτι το κυριολεκτικά αχώνευτο.

Η εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό" με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο δεν θα μεταδίδεται πλέον από τον NovaSport FM 94,6. Το πιο ξεκαρδιστικό δίδυμο της αθλητικής (κι όχι μόνο) δημοσιογραφίας αποφάσισε για προσωπικούς, όπως όλα δείχνουν, λόγους να αποχωρήσει από τη Δαβάκη.

Οι Θαναηλάκης-Τσαμόπουλος θα μας κρατούν πλέον συντροφιά τα πρωινά από τον... νεογέννητο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά FM 90,1". Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή δεν θα πάψει να υπάρχει. Απλά δεν μπορεί να μη σε πικράνει το τέλος μιας συνήθειας (που έγινε λατρεία).

Στεκόμαστε στη χημεία που υπήρχε με τον NovaSport FM, την επαφή των δύο ανδρών με τους ανθρώπους στο κοντρόλ, τους ρεπόρτερ κ.ο.κ. Μία κατάσταση που από μόνη της έφερνε πολύ γέλιο και σε έκανε να ανοίγεις πάντα το ραδιόφωνο στους 94,6 στις 08:00, όντας... προκατειλημμένος ότι θα γελάσεις.

Το χιούμορ δεν αλλάζει. Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις. Οι δύο άνδρες του "Φουνταριστού" το έχουν και με το παραπάνω. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα πάνε εξαιρετικά στον καινούργιο σταθμό. Εμείς θα είμαστε εκεί, θα τους ακούμε και θα τους στηρίζουμε. Γιατί τόσα χρόνια, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μπορούσαν να σε κάνουν να γελάσεις έτσι ακόμη και σε μία μη beautiful day. Οι Θαναηλάκης και Τσαμόπουλος είναι δύο από αυτούς. Και τους έχουμε ανάγκη ακόμη πιο πολύ σήμερα, που οι καιροί είναι δύσκολοι και το (έστω λίγο) γέλιο γίνεται απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβιώσουμε.

Όσο για εκείνους που αποδοκίμασαν την επιλογή τους, καλό θα ήταν να κρατούν το στόμα τους κλειστό, διότι όταν οι λόγοι είναι προσωπικοί και άγνωστοι, δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Όλοι κοιτάζουν το καλύτερο τους ίδιους και είναι πολύ λογικό.

Ανυπομονούμε να ξανακούσουμε το θρυλικό δίδυμο, με τον ίδιο τον Μηνά Τσαμόπουλο να επισημαίνει στη σελίδα του "Φουνταριστού" στο Facebook ότι οι εκπομπές θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Ηχητικό κλιπ με ξεκαρδιστικά σαρδάμ από την εκπομπή "Πνίξτε το Φουνταριστό"

Related

main 8323832603388721572

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item